Posibila Problema ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Posibila Problema ?

Am observat ca este murdar...uleios undeva deasupra si in jurul curelei de distributie...si prin zona aia si pe blocul motor intr-un coltisor mic...
    Mentionez ca masina din 2006 este mpi 8v si nu a fost spalat niciodata compartimentul motor. Nu curge..este doar murdar uleios...
    Ati mai vazut asa ceva ? este normal?
    Si la voi este la fel ?
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Problema s-a discutat pe larg aici
    sigpic

Comment

Atata timp cat merge e ok, nu iti face griji mai ales ca nu curge si nu ai spalat-o niciodata.
      sigpic #

Comment

stii de problema cu pinionul poros? s-a putea sa fie asta....e un thread p-aici in care s-a discutat de asta......cauta acolo pt mai multe detalii...in caz k e vb de asta....bafta

threadu e...da ulei pe la distributie
        Last edited by GMR; 24 June 2009, 22:31. Reason: Automerged Doublepost
        Slow & Safe

Comment

Fa poze detaliat si apoi daca e cazul mutam unde trebuie
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

ok fac poza maine...da nu se vede nici cu ochiul liber asa tare....e ceva de genu ....ca la daciile vechi sau la opelurile astra primul model pe langa imbinarile setului motor...
            e un gen de mizerie..dar ma deranjeaza ca e uleios...
            si e numa pe la un ''colt'' al motorului(chiar deasupra curelei)
            daca o fi de la acel ''pinion poros'' unde ar trebui sa ma uit...
            ps: am verificat si nivelul uleiulei si e ok..am verificat si sub masina in parcare..nici un semn nici acolo.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Ce spui tu in mare parte e din cauza vaporilor de ulei...am vazut motoare de Logan cu pete d-astea si prin dreptul bujiilor (mai exact unde se imbina capacul de deasupra)...nu cred ca trebuie sa-ti faci griji. Daca era ceva problematic aveai cureaua de distributie umeda sau pete de ulei clare prin zona chiar si pe scut

Comment

ok mai linistit un pic...
                Chestiile astea uleiose le-am vazut acu vreo 2-a saptamani...si astazi mi-am adus aminte de ele si mi-am adus aminte si de topicul ala cu :''curge pe langa curea'' si am vrut sa vad daca si la voi e la fel..ca sa imi fac griji sau nu ?

Comment

Eu astept pozele si apoi ma pronunt daca am ceva la fel. Asa o zona mica cu praf strans din cauza vaporilor de ulei am si eu...dar asa e de mult timp si la aceeasi dimensiune a ramas...daca era ceva grav era zona umeda

Comment

nu temai speria ca nu ai nimic,la schimbul de ulei ti-a dat pe linga busonul de umplere si a ajuns acolo,daca nu ai pata pe nicaieri sub masina si cand verifici uleiul cu joja e ok nu ai de ce sa te temi
                    sigpic
                    Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                    pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

nu e de la schimbul de ulei.....e ca un ulei amestecat cu mizerie...de fapt asta si e....
                      nu stiu daca se vede pe poza...ideea e ca acelea sunt zonele murdare de ulei...
                      La voi e la fel ? daca bagi mana pe acolo te faci negru ?(parca ar fi praf imbibat in ulei)
                      Attached Files

Comment

salut!
                        din pacate cred ca sunt pierderi de ulei (pe la pinion).
                        bafta.

Comment

alte pareri? mai este la cineva asa?

Comment

stai linistit, daca era grav vedeai pe joja...!

Comment

pe joja oricum mereu pare ca e mai mult...se murdareste cand o scot cred...da se vede ca nu curge mult
                              ..e ca o depunere...in fine..mai astept pareri

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google