Exact asta spuneam eu mai sus..."o temperatura mai mica decit cea reala,duce la un timp de injectie mai mare,deci un consum crescut"
Indicator Temperatura Apa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300
-
ia mai cititi voi aici si mai terminati cu intrebarile pana nu cititi tot si tot nu v-ati lamurit .
http://www.loganclub.ro/forum/doar_2_linii_pe_indicatorul_de_temperatura_lichid_de_racire-t1126.htmlProbleme tehnice Logan : probleme motor,probleme cutie viteze ,probleme ambreiaj ,probleme frana ,probleme bord
De fiecare data cand incepe iarna rescriem istoria ... si rediscutam chestii care s-au discutat de atatia ani .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Pai rescriem deoarece sunt de rahat masinile astea....e normal sa se rescrie, cand o persoana trece prima data prin asa ceva cu cazanu asta de Logan. Si cand te gandesti ca o sonda originala la dealer este in jur de 200 RON....cred ca intentionat sunt facute asa prost, ca sa cumperi, deh, societate de consum.Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
pai daca ai citi tot threadul acela de la cap la coada nu ai mai avea nelamuriri , doar ca e mai simplu sa mai deschizi odata subiectul decat sa cauti si sa citesti .
Ati ajuns sa va vaitati pentru un rahat de termostat , i-auzi ca sunt masinile de rahat .E un termostat fratele meu care se schimba desfacand 3 suruburi si costa de la 15 lei in sus cu tot cu garnitura .Last edited by Cristi_Xp; 30 October 2011, 12:12.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Prietene, nu vreau sa ajung sa ma cert cu tine, sau cu nimeni....insa, NU am deschid alt THREAD, ci doar am continuat unul.
In caz ca nu ai fost atent, am spus ca AM SCHIMBAT si porcaria aia de TERMOSTAT si SONDA DE TEMPERATURA, si tot la fel face. Tu in locul meu ce ai fi facut, nu te-ar fi apucat nervii?
Si ca sa afli, unor persoane care au avut exact problema mea, au avut remedieri diferite, la unul era sonda, la unul era termostatul....chiar crezi ca acum imi vine sa ma duc la magazin si sa dau alti bani pe alt termostat sau pe alta sonda de temperatura? Eu incerc sa gasesc remedierea intreband, nu doar cititind, ca repet, unii poate nu au o problema exact ca a mea, sau, daca au avut, au fost diagnosticari si remedii diferite.....
Dar....asta este, daca cumva te deranjeaza pe tine sau pe oricine ca incerc sa rezolv o problema, nu o sa mai postez si cu asta basta.
Pentru restul, imi cer scuze pentru OFF TOPIC...Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
in locul tau as fi citit tot threadul ala , sunt 40 si de pagini cu impresii de vreo 6-7 ani si schimbari de termostate,tot la fel daca citeai inainte nu luai o tampenie de termostat care deschide la 83 grade in loc de 89 .Tot la fel daca citeai mai vedeai si ca la unele e o problema de masa si de aia mai scade la 2 linii.Cred ca aflai mai multa informatie decat in asta.Problema din cauza careia n-o sa gasesti o rezolvare prea curand , este provenienta dubioasa a pieselor .Asadar nu ai siguranta 100% ca termostatul e ce trebuie , adica de origine si nu chinezarie si probabil nici sonda la fel .
Se continua aici toate discutiile despre termostate /2 liniute la temperatura apa etc
Last edited by Cristi_Xp; 30 October 2011, 20:56.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment