Masina Zgaraiata La Spalatorie In Vaslui :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Masina Zgaraiata La Spalatorie In Vaslui :)

Am logan 1.6 GPL gri platine metalizat, si am fost la o spalatorie (iesirea din Vaslui spre Zona Industriala pe partea dreapta e o cladire mare albastra).
    E spalatorie manuala cu jet de apa si spuma.
    Am fost uimit sa vad, dupa ce au terminat, vreo 3 zgaraieturi (ca de smilger) pe portbagaj, pe capota si pe lateral.
    Cea mai evidenta e cea de pe portbagaj.
    Nu stiu cu ce au sters aia masina, dar cu lavete normale sigur nu iesea asa.
    Au zis ca poate a trecut o caruta cu fan, sau o masina de la GOSCOM (firma de curatenie) si a zgaraiat-o in timp ce era in parcare :-); dar modul in care sunt dispuse, is, evident, de la stergere cu o carpa abraziva.
    ...........................

Lasand asta la o parte, zgaraieturile is superficiale, iar vopseaua e metalizata.
    stiti ce as putea sa fac ca sa dispara?
    Exista vre-un spray special, sau ceva inafara de revopsire completa?
    Regards,

Emanuel Sescu

daca sunt superficiale fa un polish.

Comment

Data viitoare spune-le pe unde ai "semne particulare" si explica-le ca nu vrei mai multe, decat daca finanteaza ei vopsitul. Sa vezi ce atenti vor fi. Pe de alta parte, vezi ca exista niste produse noi la Selgros pentru acoperirea zgarieturilor, iar in Metro erau niste polishuri fine cu un ruj de ceara speciala. Sunt bune, dar nu stiu exact cum se comporta la culorile metalizate.
      The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

polisul din selgros e ok...dar doar la zgarieturi superficiale...eu am un tub ..ca pasta de dinti....si e ok..da tre sa freci...
        fa polisul numai cand e fff cald afara..ai rezultate mult mai repede...ptr inceput aplici pasta pe zgarietura , lasi 2-3 minute...dupa freci un pic..lasi irasi pana incepe sa se intareasca pasta ...cand sa intarit un pic(simti ca e mai consistenta mai groasa) freci muuult si dupa stergi cu o laveta uscata...daca nu sa reparat...repeti operatia...
        atentie mare..sa nu dai pasta pe plastic...albeste tot ce e plastic..nu stiu de ce...
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Si eu am patit la fel mai multe zgarieturi dar adanci pe capota de la o spalatorie auto si dupa 2 saptamani aud ca a dat faliment ,ce ma bucur asa le trebe daca nu stiu sa tina spritu in mana sa clateasca spuma!

Comment

Eu nu ii las sa o stearga , plec cu ea uda , pentru ca de fiecare data am observat ca mai raman firisoare de nisip pe masina . Ei in lenea mare nu clatesc foarte bine masina si atunci cand dau cu carpa sa stearga masina fac niste zgarieturi de toata frumusetea. De curiozitate mai dute o data la acea spalatorie , lasa-i sa spele masina si cand au terminat, nu-i lasa sa o stearga , sa vezi ce de urme de nisip sunt pe masina . Bine urmele de nisip se vad cel mai bine in soare . O sa incerc si eu alta spalatorie pentru ca actualii, au inceput sa-si cam bata joc de clienti .

Comment

Originally posted by JREwing View Post
              Data viitoare spune-le pe unde ai "semne particulare" si explica-le ca nu vrei mai multe, decat daca finanteaza ei vopsitul. Sa vezi ce atenti vor fi. Pe de alta parte, vezi ca exista niste produse noi la Selgros pentru acoperirea zgarieturilor, iar in Metro erau niste polishuri fine cu un ruj de ceara speciala. Sunt bune, dar nu stiu exact cum se comporta la culorile metalizate.
              Am mai multe 'semne particulare'.
              Sper sa le rezolv asa.
              Mersi

Originally posted by madi View Post
              De curiozitate mai dute o data la acea spalatorie , lasa-i sa spele masina si cand au terminat, nu-i lasa sa o stearga , sa vezi ce de urme de nisip sunt pe masina .
              Nu cred ca mai am curaj sa mai merg vreo data.

Probabil ramasese niste mizerie pe masina, dupa ce au dat cu jet de apa si spuma, si au incercat sa stearga cu carpa.
              Am auzit de altii care au mai patit asa si au zis ca mai bine pleaca cu masina uda de la spalatorie.
              Oricum, is niste incompetenti...
              Nu si-au dat seama ca daca ramane mizerie dupa jetul de apa si o freaca cu carpa se zgaraie vopseaua.
              Last edited by EmanuelSescu; 28 June 2009, 15:59. Reason: Automerged Doublepost
              Regards,

Emanuel Sescu

Comment

Fa cum a spus mumus, cu o singura precizare: operatiunea sa nu o faci sub actiunea directa a razelor de soare. Daca poti s-o faci intr-un garaj este excelent.
                Bafta!
                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google