Bataie Fulie Alternator?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai pe aceasi rola vine si cea de alternator si o data umblat la rulmentul acela cureaua distributie se slabeste si o data slabita e bine sa o schimbi daca o pui tot pe aia o pui pe barba ta,cea de alternator nu e bai daca o pui tot pe cea veche,eu te sfatuiesc sa iti iei piese de orgine cand e vb de distributie,mergi la magazinul turces cu masina si cheamai afara sa le arati cum face piesa lor pe masina ta,daca fac figuri amenintai cu OPC-ul mergi si schimbale si dute cu alea de la ei sa iti dea banii pe ele,mare grija ca frecatul de curea e periculos cum am mai scris si mai sus poti avea daune mult mai mari,dar parca le-ai luat de pe net,nasol atunci ca te vei lupta cu morile de vant
    sigpic
    Poate pentru lume ești o singură personă,dar
    pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

E luata de pe net,cureaua de alternator a pastrat-o pentru ca ar fi buna,daca acel zumzet e de la rola intinzatoare,nu stiu eu cand i-am spus la mecanic a zis ca se poate sa fie si de la rola dar ca nu ar fi problema daca se aude un mic zumzet.O sa-l sun pe baiatul cu kitul turcesc,el a zis ca daca nu e bun imi da altu,da,dar alta manopera e inca nush cati bani si poate sa fie rola tot turceasca de kkt.

Dar fulia cum ti s-a parut?Pare a flamba rau sau e in limite normale?
      Last edited by alin2009; 28 June 2009, 22:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

din filmulet nu se vede ca ar flamba,dar din discutii si un filmulet care da eroare si de sunet si de imagine nu am ce sa zic hai sa ne vedem o data pe undeva si asa iti spun exact de la ce e,ce zici?...eu de maine lucrez de noapte adica de la ora 19:00 ma gasesti in dorbanti pe str. putul lui zamfir nr 2 e colt cu radu beller in spatele la raiffaisen bank e o sala de jocuri acolo sunt de gasit,evident daca est din bucuresti,sa nu crezi ca ne apucam de ea doar iti spun ce poate sa aibe exact sa nu mai fii prostit cu tot felul de mizerii de orice sudor facut peste noapte mecanic auto,ce zici te-ar aranja asa ?
        sigpic

Comment

Io stau cam prin Vitan,undeva pe la posta,stiu unde zici tu pe putul lu zamfir.Ar fi ok daca imi lasi un nr de tel pe pm.

Comment

NYT,mai spune-mi si mie inca o data ce probleme apar daca se aude un zgomot de la rola aia intinzatoare?Ca vad tot se aude cu intrerupere la relanti.

Comment

ce probleme pot aparea? intr-o buna zi ai putea ca in sarcina sa iti cedeza cureaua de ditributie si sa faci mai multe avarii motorului,eu te-am asteptat la mine la munca sa vad care e problema si sa iti spun exact ce sa schimbi,dar daca nu iti dai interes pt masina ta eu mai mult de atit nu pot face,daca nu vad si nu aud ce face si cum nu iti pot da nici o mina de ajutor,eu iti las nr de tel sa ma suni cand poti sa treci sa vad ce are si ce se aude si tu hotarasti cand esti dispus sa ne vedem dar nu o taragana ca nu e de joaca cu asa ceva 0727900074 Nicu suna cand crezi dar la ore decente
              sigpic

Comment

De abea acum am vazut postul,am taraganat-o ca nu am timp,dar e clar ca zumzaitul ala nu pleaca de acolo,si sunt sigur ca e de la rola intinzatoare turceasca.

Comment

Daca este de la cureaua accesorii,va rupe cureaua si ramai fara incarcare.
                  Daca este de la distributie,te costa 8 sau 16 supape dupa caz,plus alte maruntisuri si manopera aferenta.

Comment

Pai da,dar rola intinzatoare a distributiei,doar intinde cureaua,nu?Adica nu e presiune mare pe ea?E noua,n-are nici 1000 de km pe masina.

Comment

O rola defecta scoate un sunet specific,ca un tarait.
                      Daca spui ca e un zumnzait,care se ascute la accelerare,cureaua de distributie este prea stransa.Daca vreun mecanic iti spune ca "se pasuie",sugereaza-i sa se pensioneze si sa lase pe altii.
                      Trebuie desfacut din nou capacul distributiei si reglata intinderea.
                      Chiar daca este turceasca,rola aia nu ar trebui sa fie cu probleme.
                      Un mecanic bun poate identifica exact natura zgomotului.

Comment

eu de luni incolo merg la munca numai de noapte dupa ora 20:00 ma gasesti la adresa care ti-am dat-o,timp nu iti poti face pt masina ta,daca Doamne fereste rupi distributia sa vezi ce de timp ai sa ai sa alergi dupa piese si sa stai prin service,nu te juca eu nu iti iau nici un ban ca iti fac o constatare
                        sigpic

Comment

Nici nu am stat de treaba aia,iti spun sincer,si goarna vede zilnic,o sa iti fac o vizita ca stiu zona acolo,fii atent o faza,mi-am luat si eu stopuri dastea clare din vitantis tot cu 150 de lei,dar mi se pare ca la semnal ca topeste lupa becul de la semnal sau o fi fost stramba din turnare.Ale tale au ceva defecte?

Comment

nici un defect si nu topeste,scz de off
                            sigpic

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google