Vopsea- Aspect Bule/gaurele/fierbere La Aripi Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vopsea- Aspect Bule/gaurele/fierbere La Aripi Fata

Salut,

Sunt mai nou prin zona si v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine asupra unei chestiuni pt ca sincer, nu ma pricep.

Am un Logan versiune Ambition din 2007. Astazi, dupa ce am spalat masina si am analizat mai atent, am observat sub aripile din fata niste mici gaurele in vopsea (in lac mai precis) pe niste mici denivelari cu aspect de bule. Efectul este asemanator celui de fierbere.

A mai observat cineva probleme de genul? Sa fie oare rugina (interior spre exterior) care a umflat vopseaua/lacul asa?

Mersi foarte mult!

Pune niste poze clare la locul cu pricina si ne lamurim daca e vorba de o problema sau nu
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Mersi de raspuns, o sa incerc sa fac niste poze si postez asap.

Intre timp astept cu nerabdare eventualele raspunsuri bazate pe experiente anterioare si ajutate numai de descrierea mea. :-)

Comment

Bun venit pe forum si la mai mare. Pune poze ca e mai usor. Si eu am ceva probleme ale vopselei pe masina (aspect de coaja de portocala si curgeri, mai ales la profilele de adancime ale aripilor spate), iar masina e noua. Mi s-a spus ca asa au multe si ca pana nu pocneste vopseaua din cauza proastei prelucrari si vopsiri nu merita sa-mi bat capul.
        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Mersi mult de reply si interes.

Estimez ca maine voi reveni cu niste poze.

Salut,

Dupa cum am promis revin cu 2 poze (mai repede).

Imi cer scuze pt calitatea imaginii (camera telefon)...Cu mare atentie se observa o zona ca o linie punctata cu alb langa marginea interioara de pe muchia aripii fata (sub aripa, marginea dinspre roata nu cealalta).

M-am uitat foarte atent si nu sunt semne de puncte de rugina...Pare doar ca lacul s-a umflat in puncte foarte mici, lasand gaurele prin care se vede vopseaua iar marginea unei astfel de gaurele pare alba (efectul "fierbere" de care vorbeam)

Ce poate fi? Mentionez ca aripa respectiva nu a suferit vreo vopsire ulterioara, este in starea originala...Eu suspectez sarea de pe drumuri intrucat masina are deja 2 ierni romanesti si nu am avut niciodata aparatori.

Oare ar trebui sa-mi fac griji? Cojire ulterioara si etc...

Mersi foarte mult.

Mda, nu s-au atasat pozele... :-?

Stie cineva care este problema cu atasamentele pe forum? am incercat IE si Chrome, pozele sunt sub dimensiunile acceptate, din pagina "Se incarca..." ajung la o pagina alba in popup-ul ce se deschide pt atasare si nimic nu pare sa fie atasat...
          Last edited by neogeo; 29 June 2009, 14:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

pune-le pe un file sharing si scrie link-ul catre fisiere.

Comment

Salut,

Astea ar fi cele 2 poze cu pricina:

A doua imagine e ceva mai clara dar totusi in prima se vede mai bine "linia punctata" de care ziceam ca pare formata din "bulele" alea in lac.

Scuze din nou daca pozele sunt de prea slaba calitate pt a distinge ceva.

Mersi!

Comment

din cate am inteles eu,s-ar putea sa ai rugina sau acolo vopseaua din cauza scurgerii sa facut ca asa ai zice in termeni vopsitorilor "lovitura de ciocan" dar pune jpg-urile si atunci vedem ce are
                sigpic
                Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Culmea! de 3 ori am incercat sa postez reply cu linkuri catre pozele gazduite pe photbucket si nu se posteaza nimic...Oare post-ul nu este aprobat de admin?

Comment

trimite-mi-le pe ym: bogdan_webpulse si vad eu cum le pun.

Comment

Cel mai simplu...Mergeti la pagina oficiala photobucket, la Search - > optiunea "Search for..." setati People, introducteti "neogeo1983" si Search...ar trebui sa gaseasca singurele 2 poze postate sub profilul asta.

Mersi.

Comment

Acele mici gaurele rezulta de la faptul ca aripile dupa ce au fost date cu lac nu au fost lasate un pic ca solventul continut de acel lac sa se evapore(in mare parte)ci au fost bagate imediat in cuptor la uscat.Fenomenul intimplat a fost urmatorul:sa format imediat o pelicula iar solventul aflat dedesubt a trecut in stare gazoasa dilatinduse si spargand pelicula formind un aspect de fierbere.
                        Concluzie-defect de prelucrare a suprafetei si nerespectarea tuturor conditiilor de aplicare a produselor peliculogene.

Comment

Mersi foarte mult de raspuns!

Dar ma gandesc..din moment ce aripa nu a suferit nici o prelucrare ulterioara din service si este exact asa de cand a fost fabricata masina e posibil sa fi aplicat procedura asta proasta la vopsirea din fabricatie? Parca stiam ca in fabrica se vopseste caroseria in camp electrostatic sau, ma rog, nu cu pistolul de vopsit...Sau aripile fiind detasabile se vopsesc separat?...

In sfarsit, expertii si-au spus cuvantul, eu chiar nu ma pricep.

Intrebarea are fi: poate fi daunator pt starea ulterioara a tablei? De ex cojire, vopseaua de sub fiind pe baza de apa si lipsita de protectie, sa permita factorilor externi gen sarea de pe drumuri iarna sa o deterioreze si sa apara rugina etc.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google