Sunet Metalic La Usa!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

in poza e prinsa balamaua usii si opritorul usii stanga fata mansonul de cauciuc trebuie sa existe pe toate masinile,prin el trec firele boxelor si a inchiderii centralizate
    pe opritor nu e nici un manson poate doar vaselina
    acest opritor se mai desface si face ca la inchidere si deschidere sa trosneasca strange surubul in forma de steluta si numai ai probleme
    sigpic
    Poate pentru lume ești o singură personă,dar
    pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Originally posted by timerobber View Post
      Salut! Sunt posesor de logan preference 1.4 mpi , din 2006 , si inafara de 2 puncte de rugina nu am avut alte probleme . In schimb usa din dreapta are un sunet metalic foarte enervant la inchidere .celelalte usi se inchid normal.
      Care ar putea fi cauza ?
      incearca sa bagi vaselina in iala ..s.i la mn facea la fel si imi dadea si un troncanit in stalp.....am bagat vaselina in toate ialele si am trm problema....oricum loganu este mai ceva ca dacia 1300 a lu bunicu ....

Comment

in pozele atasate vezi unde trebuie sa strangi cu respectiva surubelnita T20 si unde trebuie sa dai cu vaslina
        sigpic

Comment

troncanit la usa

referitor la manson stiu de care e vb cel de pe stalpul unde vine prina usa spate dar se inchide usa fata,nu am poza dar promit ca revin su cu poza pt respectivul manson
          acum fac atasamentele pt mai sus ca sus nu sau postat de ce nu stiu
          Attached Files
          sigpic

Comment

am si eu o mica problema la usa soferului. Cand o deschid/inchid se aude un sunet ciudat. La usa din dreapta nu se aude. Sunetul e ceva gen frecat metal pe metal. A mai patit cineva asa ceva?

am impresia ca sunetul vine de la "opritorul" , tija care ajuta sa se deschida usa in trepte. a mai patit cineva? cum a rezolvat problema?
            Last edited by yrman; 2 November 2009, 11:05. Reason: Automerged Doublepost
            sigpic

Comment

Sal am si eu o problema cu usile de la masina im-i scartie usile cand le deschid si cand le inchid cred ca im-i scartie opritorul am pus vaselina si la fel,mai ales cand e cald afara face naspa rau de tot ce pot sa ii fac????????????????????

Comment

daca s-au uzat bucsile pe care aluneca tija opritorului degeaba il mai dai cu vaselina si nici nu ai ce repara la el . iti trebuie alt opritor.
                Pain brings out the truth in us all...
                ...how much truth can you stand?

Comment

la mine cand inchid usa soferului scoate un zdranganit metalic, nu sare nimic in interiorul usii, dar nu mai suna infundat. am verificat boltul acela de pe stalp. nu are nicio bucsa pe el si nici nu este uzat. am verificat suruburile si toate sunt stranse. este clar ca usa soferului fiind mai folosita s-a intamplat ceva cu ea. chederul este in regula. ce mai pot face, ca suna usa asta a masina ieftina. nu zic ca nu este, dar celelalte 3 sunt in regula.

Comment

da jos fata la portiera si pune burete in locurile unde se vede ca au frecat tijele de comanda pe portiera

Comment

Eu am rezolvat problema cu usile trebuie curatate fff bine opritoarele alea nu le mai ungeti cu nimic si nu o sa mai faca naspa .ce din fabrica ce sunt unse

Comment

Originally posted by timerobber View Post
                        Salut! Sunt posesor de logan preference 1.4 mpi , din 2006 , si inafara de 2 puncte de rugina nu am avut alte probleme . In schimb usa din dreapta are un sunet metalic foarte enervant la inchidere .celelalte usi se inchid normal.
                        Care ar putea fi cauza ?
                        Ai rezolvat problema?Usa o ai cumva schimbata?Daca e schimbata verifica daca e data pe interior cu antifon.Am mai intalnit usi schimbate si fara a avea macar urme de antifon,se manifestau la fel: la inchidere rasuna tabla pe usa.
                        Last edited by crull; 30 April 2010, 19:36.

Comment

la mine zdrangane toate plasticele din interior, exceptand bordul, pe drumurile cu denivelari. cateodata se aude un scartait in stalpul dintre usile de pe partea stanga de zici ca e caroseria deforamata. sau cand franez brusc la fel, se aude un scartait, ca si cum s-ar contorsiona. mai bubuie si plasticele de pe stalpii spate, si usile toate. sa mor ca nu stiu ce sa le mai fac...deja imi sta pe creieri zgomotul acela... de inchis usile, se inchid normal. eu nu am bagat de seama vreo schimbare.
                          Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

salutare la mine nu face asa la mine zdrangane ceva inauntru in mers .. parca e un surub dar am desfacuto si nu are nimica nu inteleg ce poate sa zdrangane ... a mai avut cineva problema asta ?

Comment

iti zdrangane tijele de comanda din interior,cand o sa dai fata de portiera ai sa vezi ca se cunoaste unde ating si fac zgomot

Comment

nu am schimbat nimic pe masina am luato din fabrica

Vedeti ca daca tina frana de mana la 6 7 dinti cand o lasati in jos e cablu prea larg si zarnaie mai il strangeti si dupa aia o suiti pe o rampa si puneti o bucata de furtun pe cablu aproape de potile din spate si nu o sa se mai auda zgomote asa se auzea si la mine si acum e ok
                                Last edited by manujupanu; 4 May 2010, 20:45. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google