Sunet Metalic La Usa!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Scriu aici ca sa nu mai deschid alt topic
    De ceva timp usa stanga fata nu mai apare la nivel cand este inchisa, ramane in exterios 3mm aprox.
    In plus, pe denivelari(sau cand lovesc eu in ea) se aude "ceva" inauntru.
    Pot merge la garantie? intra la garantie zgomotele/greierasii si alte insecte nesuferite?
    deasemenea volanu de piele s-a cam sterpelit, ala presupun ca nu intra...sau?
    Danke shone

Comment

sigur ca poti merge la garantie pt deplasarea usii sau pt zgomote. in functie de ce constata ei, adica daca este un viciu din fabricatie sau daca este din cauza unei fortari, suprasarcini, alte interventii neautorizate, o sa rezolve situatia sau iti vor comunica ce variante ai.

la faza cu volanul "sterpelit".... nu vrei sa-ti umple si rezervorul cand se goleste ca, vorba aia, e in garantie. citeste si tu in cartea masinii, ce intra si ce nu intra sub protectia garantiei.
      Last edited by dan08; 8 May 2010, 12:24.
      sigpic

Comment

daca ai garantie si toate reviziile is in regula ,ai dreptul la acea garantie,la portiera mai mult ca sigur ii cuiu cat despre volan,se schimba in garantie

Comment

eu am dat pe balamalele de la usi cu wd 40 apoi cu un spray de lant de motocicleta, care are si vaselina in el si nu mai scartie

Comment

Este posibl sa fie si acele bucse de pe stalp uzare unde se inchide usa la incuietoare ,le poti intoarce si nu mai ai probleme eu asa am facut si nu am mai avut probleme o vreme dar acuma o sa le schimb ca suna din nou!

Comment

fata de usa este lipita cu mastic pe margine? daca dau fata de usa jos cum il pun la loc? gasesc mastic pe undeva? ma gandeam sa-i pun chiar banda de cauciuc de la izolat tocul usii care sa aiba aceeasi inaltime cu masticul ala.

Comment

daca e in garantie extinsa s-a cam zis cu garantia la volan si la fel si cu cea la usa , acolo probabil e doar de strans cuiul deci nu e belea mare
                Pain brings out the truth in us all...
                ...how much truth can you stand?

Comment

e extinsa, are 2 ani jumate acum.
                  deplasarea usii e una, zgomotul din interios e cu totul alta, m-as fi bagat la ea daca era doar deplasarea, dar asa...
                  oricum...destul de slaba calitatea subansamblelor, un usor regret pentru alegerea facuta(dacia adica)

Comment

la ce te asteptai de la o masina low-cost?

Comment

cred ca nu ati mers cu noua fabia. in brasov o firma de taxi are tot parcul numai fabia breack ultimul model, si calitatea plasticelor din interior lasa de dorit, iar la denivelari parca m-a deranjat sunetul mai tare decat in a mea (dar la mine era doar cuiul).
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google