Frana De Mana ? ? ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frana De Mana ? ? ?

Salut, am si eu o problema aparuta de curand. Acum o saptamana am schimbat ferodourile pe spate, pentru ca mi se parea ca nu prea mai tine frana de mana bine, am cumparat unele noi ( nu de origine, dar cu mai multa carne pe ele decat cele date jos), am curatat tamburul, tot angrenajul, l-am montat la loc, s-a autoreglat frana, am facut si o aerisire pe spate. Frana se pare ca merge mai bine ca inainte, dar frana de mana nu prea mai tine deloc, decat foarte sus. ce-i de facut ????
    sigpic
    The MVP

Vezi ca sub maneta franei de mana (chair la baza manetei) este un cauciuc de care poti trage si ai sa vezi un surub cu piulita, strange piulita si o sa fie bine.

Comment

Dar, strange piulita cu grija, treptat, pe cum strangi de ea asa sa ii si faci proba,ca daca o strangi prea tare atunci abia o sa mai poti pleca cu masina de pe loc ca o sa-ti blocheze prea tare, am patit eu asa la service, mi-au reglat frana de mana in asa hal incat cand am ajuns acasa am putut sa prajesc oua pe rotile din spate,deci vezi sa nu o strangi prea tare!
      Trebuie sa dai jos consola din mijloc dintre scaune si pe urma cu maneta lasata jos o sa poti strange de piulita aia,altfel nu poti, eu la a mea asa am facut cand am umblat pe acolo! bafta
      sigpic

Comment

wizard a grait corect,dar pt o buna functionare a franei de mina dupa ce ai regalt-o e bine ca la al 7-8 click sa tine strong frana,deci dupa reglaj e bine sa o tragi zmuci-nd fortat in sus si barbateste de circa 5-8 ori sa se si autoregleze ea in tambur,atunci numeri cati la al catealea zimt iti tine belea cum am zis si mai sus e bine ca la al 7-8 lea sa tragi mai greu de ea atunci stii ca e beton armat,spor la treaba si revino cu ce ai facut sa stam linistiti
        DRIVE SAFE
        sigpic
        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

stiu de surubul de sub maneta , am reusit cu o tubulara sa-l reglez, am ridicat-o pe cric si am strins piulita pana am vazut ca nu imi tine roata infranata. O sa mai desfac o data tamburul, o sa curat, o sa dau piulita de autoreglare la 0 si o sa incerc sa le asez iar pe oala. Vedem !!!
          sigpic
          The MVP

Comment

Buna seara colegi! Azi cand am parcat acasa si am tras de frana de parcare am avut o surpriza neplacuta:maneta aproape ca s-a dat peste cap si frana zero. Acum se misca usor de tot si in afara aprinderii martorului luminos din bord altceva nu face. Ceva idei?

Comment

a sarit cablul de undeva, s-a defectat reglajul sabotilor, sau in cazul mai rar intalnit: s-a rupt pur si simplu cablul. Ce poti face cel mai simplu, e sa dai jos tunelul franei de mana sa vezi pozitia cablurilor , daca e problema sub unul din tamburi banuiesc ca ar trebui sa cauti un service.
              Pain brings out the truth in us all...
              ...how much truth can you stand?

Comment

Cablu e de vina! Daca ai norocul sa fie doar sarit de pe pozitie ai scapat ieftin.
                http://www.loganclub.ro/forum/loganu..._4-t46535.html

Comment

Multumesc colegi! A fost cablul sarit de pe pozitie.Rezolvat prin interior cu demontarea plasticului ce "adaposteste" frana de mana. O surpriza neplacuta aceasta experienta ciudata.Drumuri bune!

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google