If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cu plastic topit...doar daca ai mana si ai mai facut asa ceva, altfel poti compromite de tot tamburusu rupt, nu mai merge dupa aia sa-i dai cu super glue.
Ai gasit cu 70lei usa completa (adica cu tot cu balamale etc)? Unde?
Mai bun decât plasticul topit şi decât super glue este Poxipol. E scump dar e şi rezistent. E un lipici pe baza de epoxy pe care poate îl găseşti mai ieftin, alta firmă, am văzut şi Bison parcă. Eu am lipici epoxy luat de la chinezi, e mult mai ieftin şi e la fel de bun ca poxipol, doar că l-am luat direct din China şi vine într-o lună. Cu alte cuvinte poxipol are multă reclamă făcută şi preţul umflat, mai ales că la noi pe piaţă nu prea era alt lipici epoxy. Nu ştiu Bison cât o costa, cred că au la dedeman. Sau iei poxipol şi gata. Mai e şi poxilina care e ca plastelina, eu cu ea am lipit şi rezervorul de plastic şi ţine aşa din vară. Am lovit ditamai ţeava zburată de sub un tir în timp ce îl depăşeam, din fericire s-a dus pe sub maşină. Hai că m-am întins la vorbă pt un amărât de lipici.
Last edited by ionescu liviu; 14 January 2015, 19:33.
În funcție de construcția internă a "tâmburușului" se poate aplica cu succes metoda lipici cu armături: cu burghie de 0.5mm(de cablaje) se dau 2 - 3 în ambele bucăți, se pun bolduri pe post de armătură între cele 2 bucăți de plastic, apoi se lipesc toate bucățile cu picătura, superglue etc.
Evident trebuie demontată piesa și trebuie și unelte dar intervenția va fi aproape insesizabilă.
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment