Inchidere Defectuoasa Torpedou

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cu plastic topit...doar daca ai mana si ai mai facut asa ceva, altfel poti compromite de tot tamburusu rupt, nu mai merge dupa aia sa-i dai cu super glue.
    Ai gasit cu 70lei usa completa (adica cu tot cu balamale etc)? Unde?

Comment

M-am jucat ceva cu un pistol d'ala )
      La dezmembrari am gasit,prelungirea ferentari. Nu stiu daca au si balamale in banii astia.
      My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Ar merge si cu niste capse aplicate la cald, insa nu prea e loc.

Comment

Într-adevăr, nu prea e loc. Momentan e legat cu un elastic, si asa rămâne pana ajung la ţară. Acolo am "sculele" necesare
          My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Mai bun decât plasticul topit şi decât super glue este Poxipol. E scump dar e şi rezistent. E un lipici pe baza de epoxy pe care poate îl găseşti mai ieftin, alta firmă, am văzut şi Bison parcă. Eu am lipici epoxy luat de la chinezi, e mult mai ieftin şi e la fel de bun ca poxipol, doar că l-am luat direct din China şi vine într-o lună. Cu alte cuvinte poxipol are multă reclamă făcută şi preţul umflat, mai ales că la noi pe piaţă nu prea era alt lipici epoxy. Nu ştiu Bison cât o costa, cred că au la dedeman. Sau iei poxipol şi gata. Mai e şi poxilina care e ca plastelina, eu cu ea am lipit şi rezervorul de plastic şi ţine aşa din vară. Am lovit ditamai ţeava zburată de sub un tir în timp ce îl depăşeam, din fericire s-a dus pe sub maşină. Hai că m-am întins la vorbă pt un amărât de lipici.
            Last edited by ionescu liviu; 14 January 2015, 19:33.
            http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

Comment

Daca ajung zilele astea la ţară, incerc cu plastic topit. Daca nu,poxilina

Revin cu impresii imediat dupa operaţie.
              My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

În funcție de construcția internă a "tâmburușului" se poate aplica cu succes metoda lipici cu armături: cu burghie de 0.5mm(de cablaje) se dau 2 - 3 în ambele bucăți, se pun bolduri pe post de armătură între cele 2 bucăți de plastic, apoi se lipesc toate bucățile cu picătura, superglue etc.

Evident trebuie demontată piesa și trebuie și unelte dar intervenția va fi aproape insesizabilă.
                Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Buna si pare durabila si solutia asta...da' tre' sa ai maini fine ptr. asa ceva...de chinez.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google