Inchidere Defectuoasa Torpedou

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Inchidere Defectuoasa Torpedou

Buna la toata lumea...De cand cu caldura din vara asta am observat ca usita de la torpedou nu se mai inchide cum trebuie in sensul ca ramane loc (cat sa bagi o tigare) in partea dinspre sofer....Ma enerveaza la culme mai ales noaptea cand se aprind luminile se aprinde si cea din torpedou si se vede ca naiba o fasie de lumina....care ma scoate din sarite
    Exista vreio metoda sa o strang,sa-i fac ceva?

Efectiv ma inebuneste imi vine sa ma uit numai acolo.................

Eu am pus un pic de banda adeziva pe tragaciul manerul, pe partea interioara. Efectul este ca marind acel tragaci, intra mai mult in incuietoare. Asta una si a doua chestie pe care am facut-o a fost sa pun o placuta cu adeziv pe o fata ( dimensiuni 40X20 mm ) in dreptul pintenului contactului de lumina al torpedoului. Nu spun ca se inchide perfect, dar nu am spatiul acela cat ,, o tigara " si lumina sta stinsa tot timpul cat este inchis torpedoul. Sper sa te fi ajutat. Succes

Comment

eu am rezolvat mai simplu... am scos mufa de la torpedo ca ma enerva lumina. m-am uitat eu pe acolo si nu prea am ce sa repar... poate doar sa inlocuiesc mecanismul cu tot cu usa.
      sigpic

Comment

a mai descoperit cineva vreo rezolvare la aceasta problema?

Comment

incalzesti cu un feon bratul din stanga al usitei si il indoi usor...asa o sa traga mai tare de aceea parte si nu o sa mai atarne pe o parte
          MY CLA

Comment

mersi prestige pentru sfat...dar problema este ca nu am feon puternic decat pentru par

Comment

eu mi-am pus pe usa o bucatica mica de cauciuc

Comment

Te asezi pe scaunul din dreapta,deschizi torpedoul si il sprijini pe genunchi.Pe partea interioara a usitei vei gasi patru suruburi pe care le vei slabi iar cu mainile si genunchi incerci sa indrepti partea exterioara a usii,de aceea se vede spatiul deorece ea se onduleaza in timp si de la caldura dupa care vei strange suruburile slabite si asa vei scapa de acel spatiu.

Comment

Verifica daca bratul stang are cursa completa, trec niste cabluri pe acolo.
                  [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

Revin si eu cu o problema legata de torpedou. Am reusit sa rup tamburusul ce tine torpedoul inchis. Unde gasesc sa-l schimb ? Am incercat la dezmembrari - 70 lei usa completa. Exista sanse sa gasesc doar acel maner ?

Am atasat o poza.
                    Attached Files
                    My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Nimeni? Nimic?
                      My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Nu cred ca poti gasi doar acel tamburus. Eu de exemplu am dat 50 de lei pe o usa completa si a venit fara acel tamburus. Sa stii ca nu deloc greu de inlocuit usa cu totul. Eu am inlocuit-o pe a mea pt cea veche avea niste zgarieturi adanci. Sunt 4 nituri in partea de jos care se pot inlocui foarte usor cu un cleste de nituri. ( cele vechi se scot un un burghiu)
                        Dacia Logan 85 cubic inches 2k5
                        "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"

Comment

Andrei.TMT, iti zic sigur ca nu gasesti tamburusu' ala.
                          Am patit-o si eu sa mi se rupa si sa caut asa ceva fara succes.
                          In final, noroc ca am pastrat ambele bucati rupte si le-am aplicat un mare super glue, fara spernate de durabilitate in timp. Am tras si cateva benzi de banda d-aia izolatoare neagra peste, ca sa-l rigidizeze mai bine.
                          Iata ca dupa mai bine de 2 ani, cuoafura rezista.
                          Incearca asa, daca reusesti, vezi ca beau doar Stella sau Heineken.

Asa sistem tampit la usa aia, cu nituri...sufereau rau daca foloseau niste torxuri sau cruce/stea...fir-ar mama lor a drecu.

Comment

cam acelas princiupiu cum era dacia 1310...

Comment

Kojak, o sa iau in calcul preferințele tale ) o sa inserc asa. Ma gandeam sa-l lipesc cu plastic topit. Imi este peste mana sa dau 70 lei pe usa completă.
                              My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google