Probleme cu farurile

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme cu farurile

Salut!
    Am montat in faruri becuri philips extreme powers 55/60w. Dupa un drum mai lung am constatat ca mi s-a albit partea superioara a farurilor. S-o fi ars din cauza becurilor ??? Stie cineva daca se mai poate remedia ceva?

Baniesc ca e doar un pic alba, asa o portiune mica.
    Asa e si la mine (daca te uiti dintr-un anumit unghi) , dar nu ma deranjeaza.
    Baga eventual o poza sa vedem si noi cat e de albita sticla.

Comment

schimbi farurile. becurile ori nu sunt non-uv, ori se incalzesc prea tare; de aia ti-au matuit sticla(plexicul). ori schimbi becurile, ori schimbi farurile. si daca tot nu schimbi becurile, mai schimbi o data farurile...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Eu am folosit numai Osram H4 orighinale si un pic tot s-au albit in partea superioara (dar tre sa te uiti atent).

Comment

suprafata albita e destul de mare(cam 6-7 cm patrati). e vorba de partea superioara a oglinzii farului.

Comment

Probabil ai luat niste facaturi fara protectie UV. Da-le jos cat mai repede si arunca-le. Ia niste becuri normale de la un magazin serios.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

sunt becuri cumparate din carefour-110ron-made in germany

Comment

Lasa ca si Carrefour-ul s-a umplut de facaturi. Sunt firme intermediare care cumpara de la chinezi si apoi baga un sticker sau nush ce eticheta si-l distribuie in hypermarket. Din moment ce s-au albit farurile e clar ca n-au protectie UV, deci originale n-are cum sa fie. Ai aruncat cu banii pe fereastra. In materie de becuri nu se merita sa dai mai mult de 30-40 Ron pe o pereche (exclus plasma, "xenon", StartTrek si alte OZN-uri)...ori becuri clasice si de calitate ori dai banii pe o instalatie de xenon. Si ieftin si aspect si bun nu se poate.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

am cumparat si eu unele din carrefour -philips-dar pana acum nici o problema

Comment

eu am tot din carrefoure cam de 5-6 luni...si sint super ok..farul nu are nimic!
                    poate ai folosit inainte altceva...
                    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

m-am uitat la mai multe si la mine si partea de sus e matuita
                      laureate 1.5l, albastru marin

Comment

ia bagati voi poze.....
                        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

fac maine daca e
                          laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google