Instalatii Tip Xenon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Instalatii Tip Xenon

daca poate sa imi spuna careva ce tip de bec sa cumpar la o instaltie xenon de 6000 k 8000 k
    care aveti ce sfaturi imi dati ?
    mmultumesc

Daca ai farurile de fabrica ale masinii cumperi instalatie bixenon H4 de 35W

Comment

ma refeream la temperatura 4300 k 6000k sau 8000 k

si de ce de 35 w ? am vazut ca mai nou o aparut si de 55 w ( astea nu stii cum is ? nu is cumva prea puternice ?

Comment

eu nu am...dar am inteles ca e bine sa mergi pe 35 , si sa nu fie mai mult de 6000k
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Originally posted by scorpio81biv View Post
          ma refeream la temperatura 4300 k 6000k sau 8000 k

si de ce de 35 w ? am vazut ca mai nou o aparut si de 55 w ( astea nu stii cum is ? nu is cumva prea puternice ?
          Ca si temperatura alege 4300k sau 6000k(personal optez pentru 6000k),iar ca putere alege 35W e suficient(iti da lumina mai mult ca becul de fabrica al masinii de 55w).
          Daca pui de 55W iti vei lua multe injuraturi si poate si amenda...e mult prea multa lumina.

Comment

Nu va mai montati becuri cu descarcare (adica "xenoane") in faruri stock fara lentila ca o sa va luati la carne prin toate orificiile!
            Farurile cu oglinda disperseaza aiurea lumina de la becul cu descarcare si orbesc participantii la trafic!
            Primul pe lista care ofera carne sunt eu!

Asta cu "xenoanele" ar trebui incadrata la "Probleme psihice" nu la sectiunea "Probleme tehnice"
            Last edited by detail; 10 July 2009, 20:56.

Comment

Se incadreaza la tiuning .

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google