Din cate imi aduc aminte, la caroserie este 6 ani garantie. Deci cu ea in service, fara discutii sa o faca! Sper sa nu am probleme de genu' asta cu a mea ca-i dau foc la ei la reprezentanta! (...si cand ma gandesc ca o tin 100% din timp in strada...)
rugina
Collapse
X
-
Nu stiu ce-o fi dar eu am masina din 2004 si masina prinde a 4 iarna si nu are rugina, garaj nu am si rugina pe masina nu este. O fi fost ceva probleme cand s-a fabricat masina sau altceva nu-mi explic. Du-te la service si vezi ce o sa iti spuna. SalutRenault Scenic II
Dacia Logan 1.4 MPI
Comment
-
e o problema intalnita des la marca dacia ) se numeste "random" ... pentru cei mai curiosi putem calcula si probabilitati: de genu probabilitatea ca masina ta sai aibe rugina, probabilitatea ca ambreajul sa scartzaie dupa prima saptamana de folosire etc
Comment
-
activeaza si tu macro si mai baga o poza... ca nu se vede daca e facuta pe sub vopsea, sau a sarit vopseaua si dupa a prins rugina
Comment
-
Originally posted by Octavian___28Din cate imi aduc aminte, la caroserie este 6 ani garantie. Deci cu ea in service, fara discutii sa o faca! Sper sa nu am probleme de genu' asta cu a mea ca-i dau foc la ei la reprezentanta! (...si cand ma gandesc ca o tin 100% din timp in strada...)
Multa bafta oricum !
Comment
-
Originally posted by RazielPosibil sa nu ti-o faca pe garantie. Obiectul garantiei il face coroziunea dinspre interior spre exterior, nu invers.
Multa bafta oricum !Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Originally posted by valeriuciprianmie mi se pare sa fie ceara scursa din interiorul usii...
Comment
-
mai sa stii ca s-ar putea sa fie o solutie din asta ,ca am mai vazut la cineva la usa jos si credeam ca este rugina dar era o substanta data de culoarea ruginii ,eu am vrut sa zic dar credeam ca numai eu am vazut
mai bine va interesati totusi"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment