rugina
Collapse
X
-
-
-
pai nu stiu ce sa zic ca sa nu continue cred ca ar fi bine daca le dai jos si sa cureti acolo cat poti si sa dai cu vaselina sa nu continue mai rau in prima faza
poate ii pui si o garnitura de cauciuc ciudat
dar este umezeala avansata de la chederul de la geam se prelinge de acolo"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
La tine e rugina in toata regula. Acolo ori nu a fost dat cu sprit-chit ori nu a fost vopsit bine, a fost foarte subtire stratul de vopsea.
Du-te in service, s-ar putea sa iti dea schimbare de usa.
Comment
-
Si mie mi-a aparut rugina dar intr-un mod si mai brutal si masina nu are decat un an si cateva zile
La usa dreapta fata la imbinarea fetei exterioare a usii cu fata interioara unde cred ca sa facut sudura celor doua piese pe partea exterioara mi s-a exfoliat vopseaua pe o lungime de vreo 5 centimetri cu vreo 2 intreruperi unde a mai ramas vopsea, si se vede rugina pe tabla expusa.
Cand am fost in service baietzii mi-au zis ca cica ar fi fost lovita si ca se rezolva pe CASCO, dar mie nu imi convine ca asta face parte de GARANTIE la RUGINA care ar trebui sa fie pe 6 ani daca nu ma insel.
Am fost eu prea ocupat dar o sa trimit poze la VOCEA CLIENTULui pentru ca se pare ca numai asa pot sa rezolv ceva cu astia cand e vorba de garantie sau de calitatea manoperei, cum am mai avut probleme si cu alarma montata de ei de cand am luat masina.
Comment
-
Originally posted by ofcrugina la usi in jurul broastei [ATTACH]4949[/ATTACH]Attached FilesLogan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Originally posted by BRUTUSANFmai este generala rugina acolo ,nu cred ca sunteti singurii ,m-ati facut curios cred ca am sa ma uit si eu la a meaLogan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Originally posted by ofcrugina la usi in jurul broastei [ATTACH]4949[/ATTACH]
[ATTACH]4950[/ATTACH]
si mie imi este rusine, ca eu l-am indrumat sa-si cumpere Logan
Comment
-
Originally posted by ofcMasina ii a fratelui meu ii de anu asta de prin Iulie ii dezamagit total
si mie imi este rusine, ca eu l-am indrumat sa-si cumpere Logan"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment