Usile din logan nu sunt tratate pe interior cu parafina/ceara de protectie.
rugina
Collapse
X
-
-
1.Usile sunt date cu parafina , dar numai in partea de jos, unde se strange apa.
2.Loganul este dat cu putina parafina, din fabrica, cam peste tot unde sunt dubluri de tabla.
Eu imi dau masina o data sau de 2 ori pe an cu ceara/parafina, cum vreti voi.Aceasta se sufla cu pistolul de vopsit.Cand se da cu ea pe masina este lichida, ca un ulei, pe urma se intaresta si se face ca si vaselina, dar mai tare, si nu o spala nici danful jos.Daca apuca sa ajunga pe caroserie stergeti atunci, caci daca se intareste nu o mai dati jos numai daca frecati cu carpa.Ceara se sufla in caroserie-sasiu prin niste gauri care au niste dopuri negre pe ele, se iau dopurile jos si se sufla ceara.
Merita sa faceti aceasta operatie.Oricum, dupa ce suflati masina cu aceasta ceara va mirosi in ea o vreme, un miros ca de ceva chimical, dar asta esigpic
Comment
-
Husa Capota
Originally posted by valeriuciprianAsta nu mai stiu...dar stau frumos acolo...
Comment
-
@petroman: http://www.loganclub.ro/forum/showthread.php?t=943
@adi_trif28: Vreau si eu niste poze cu parafina aia de care vorbesti, data din fabrica nu de tine...
Comment
-
vopsea scorojita in jurul capacului portbagaj
azi am observata dupa ce am spalat masina ca s-a mai uscat pe jos vopseaua din jurul portbagajului care era scorojita
am fost in service ADRAS mai exact si raspunsul pe care l-am primit a fost: dom'ne a fost lovita pe margini
plus ca pe streasina din spate la imbinarea dintre aripa spate si acoperisul masinii se observa umflaturile de la sudurile care se fac in fabrica
Comment
-
A mea are mai multe puncte unde a aparut rugina asa este la culorile mate care sunt din 2005 au fost retrase si schimbate dupa multe reclamatii nu mai spun ca unde cad excremente de pasari roade imediat vopseaua noroc ca doar pana la spritchit altfel ar ruginii tabla , norocul fiecaruia !
,,DE_TOATE,,
Comment
Comment