dupa ce isi face uzura se regleaza singur?
Pedala ambreiaj
Collapse
X
-
Eu am rezolvat problema singur. Dupa 4 vizite la AutoEuropa pe problema ambreiajului, am dat jos ornametul de la pedale (e prin cu 5 dopuri de plastic) si am uns bine cu vaselina arcul spiral dintre pedala de frana si pedala de ambreiaj. Am dat cu vaselina pe cablu la ambele capete, si acuma merge foarte bine. Nu mai scartiie nimic si merge foarte usor pedala de ambreiaj.
nu mai da "quote" cand raspunzi la ultimul post!Last edited by Seba; 9 April 2009, 14:56.
Comment
-
Problema cu scartaitul pedalei de ambreiaj o am si eu. Dar mai am inca un scartait. Scartaie tamburii de frana cand iau piciorul de pe pedala (de frana). A mai facut o data asa acu 10000 de km, am dus-o in service, au curatat tamburii (100 de lei, desi era in garantie) si pana acu nu a mai facut. Acu iar face....Am loganuri la serviciu cu peste 50000km si nu au problema asta. A mea cu ce este mai speciala?
Comment
-
Incearca o spalare cu presiune in zona rotilor si vezi daca mai persista problema.
Comment
-
Intrebare: la Sandero 1.4 se poate regla ambreiajul sa prinda mai jos ? Dealer-ul imi spune ca nu se poate regla, ca poate regla doar cursa pedalei, dar ca va prinde tot pe ultima parte.
Stiu ca la Logan se poate regla, dar am citit pe undeva cum ca la Sandero rulmentul de presiune ar fi lipit de placa de presiune, iar la Logan nu ar fi lipit si din cauza asta s-ar putea regla cursa la Logan.
Multumesc.
Comment
-
Originally posted by bunicuta View PostIntrebare: la Sandero 1.4 se poate regla ambreiajul sa prinda mai jos ? Dealer-ul imi spune ca nu se poate regla, ca poate regla doar cursa pedalei, dar ca va prinde tot pe ultima parte.
Stiu ca la Logan se poate regla, dar am citit pe undeva cum ca la Sandero rulmentul de presiune ar fi lipit de placa de presiune, iar la Logan nu ar fi lipit si din cauza asta s-ar putea regla cursa la Logan.
Multumesc.
Comment
-
de cateva zile bune imi haraie pedala de ambreiaj, la jumatatea cursei haraie ...
am schimbat cablu de ambreiaj, am uns cablu si la pedala si la intrarea in compartimentul motor si la prinderea de pedala, si la prinderea de greutate
am curatat de praf tija de la cutie sub masonul de cauciuc
seara sau ziua cand e rece motul nu face ... e catifea dupa ce se incalzeste face iar
la dacia au zis ca e .... ca e ... au actionat in cauza dar atat ... 2 ore mergea ceas dupa care facea la loc ...
eu banui o placa de presiune tu ce zici? ambreiaju tine ceas ... nu imi face probleme, doar pedala haraie ...
am uns cu vaselina profesionala
ce sa ii mai fac?sigpicMy ride
Comment
-
si mie imi face la fel dupa ce se incalzeste numai ca nu haraie, are o cursa mia sacadata, am schimbat cablul dar degeaba. NU avem ce face e din cutie, asteptam sa pice si cadn punem chit nou atunic ungem calumea. Altfel trebuie desfacuta cutia si costa prea mult manopera numai pt a curata si unge peacolo.
Comment
-
Originally posted by DeLuXe View Postalte pareri? repet ca ambreiajul merge ok ...
Comment
Comment