Am folosit lichid de parbriz jetex cu teflon si mi-a patat urit capota in dreptul stropitorilor si un pic cupola prin dreptul antenei. Au incercat baietii pe la spalatorie cu tot felul de substante dar nimic. Aveti vreo sugestie cu ce as putea da ca sa scot acele dire? Ma gindeam sa incerc cu spirt..... cineva imi zicea ca as putea incerca cu clor diluat cu apa dar ma gindesc ca o sa se pateze si mai tare vopseaua.
Lichidul De Parbriz Mi-a Patat Masina
Collapse
X
-
Bine ca nu ai incercat cu ACE sau COCOLINO! Cum sa dai frate cu hipoclorit de sodiu pe masina? Chiar nu ti la vopsea deloc?
Incearca cu putina pasta abraziva apoi cu polish si in final ceara. Eu iti recomand doar produse de la 3M, sunt mai scumpe dar fac treaba.
PS - orice logan are darele alea acolo, sau cel putin asa am observat eu.sigpic
Comment
-
Eu n-am dare si n-am avut dare pe nici o masina...folosesc cele mai ieftine solutii de parbriz din supermarket-uri.
Am observat dare lasate la un prieten...si el foloseste tot lichide care contin teflon.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
O singura data am incercat, mizerie din aia de solutie "cu teflon" si cand am vazut ca se aduna ca balele pe geam n-am stiut cum s-o dau mai repede afara. E cea mai de .... solutie si mai este si scumpa.
Nu mi-a facut dare ca am scos-o la timp.
Pentru curatat ar trebui incercat cu solutie de detergent de vase facuta spuma (pulverizata) si apoi cu o carpa moale.
PS acum (de aproape 2 ani) folosesc iarna solutie iar vara un amestec de apa, alcool de 90 (5% in total solutie) si pur sau oricare alt detergent lichid de vase cam 5 ml la un bidon de 5 l.Last edited by dani030669; 19 July 2009, 13:58.sigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
-
jet-x cu teflon este cea mai mare porcarie care s-a inventat! Am bagat acum vreo 2 ani, mi-a infundat duzele inainte sa lase dare... Acelasi lucru l-a patit un prieten si nu stia ce i s-a intamplat, s-a dus la garantie...
Probabil ca petele de pe vopsea vor iesi cu un polish abraziv fin, grabeste-te insa sa nu intre ceva "substante magice" in vopsea...
Cred ca ar trebui pus un banner pe forum: Evitati jet-X cu teflon!Last edited by detail; 19 July 2009, 14:53.
Comment
-
ooof, deobicei ce-i scump e bun. Asta zice si acum nevasta-mea, si asa a zis si atunci cand a zis ca masinuta noastra merita ce-i mai bun. De un an bag tot jet-x si am si eu dare dar nu m-am chinuit niciodata sa le inlatur complet la spalatorie. Nu vrea sa frec cu carpa. Intr-adevar cu jet nu iasa. Acum m-ati cam inmuiat, nici nu mi-a trecut prin cap asta...Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...
Comment
-
Eu am fost ala, v-am spus cand am fost la Sibiu. Dar nu m-am lecuit, si anu asta am luat iar o punga si am din nou acele pete. Data trecuta timpul si ploile au rezolvat problema, anu asta sper sa fie la fel. Am sa incerc sa vorbesc si cu un tip de distribuie asa ceva, poate stie el cu ce se duce, sper sa nu fie cu polizorul .
Comment
Comment