acu 2 zile mergeam prin oras si intr-un sens giratoriu am dat sa reduc viteza am apasat ambreiaj pe la jumate si frana si in momentu ala masina sa turat la 3000 de ture si a ramas asa mam speriat si am apasat ambreiaj podea si am oprit
motor tot la 3000 statea am bagat picioru sub pedala de acceleratzie ca mam gandit ca poate a ramas blocata sau ceva .... nimikk era libera am scos din viteza si dupa 3 sec nam mai stiut ce sa ii fac si am luat contactu iam dat o cheie si totul a fost ok
mentionez ca aveam vreo 15 km/h in momentul ala si am zis sa debraiez ca eram cu a 3 a si tremura masina
a si inca ceva ......statea fix la 3000 fara nici o variatzie
ciudat??!!!
toata treaba asta a durat vreo 10- 15 sec
cineva mia zis ca poate trebuia sa merg mai departe ca isi revenea da eu mam speriat si am oprit
logan 1.4 gpl
motor tot la 3000 statea am bagat picioru sub pedala de acceleratzie ca mam gandit ca poate a ramas blocata sau ceva .... nimikk era libera am scos din viteza si dupa 3 sec nam mai stiut ce sa ii fac si am luat contactu iam dat o cheie si totul a fost ok
mentionez ca aveam vreo 15 km/h in momentul ala si am zis sa debraiez ca eram cu a 3 a si tremura masina
a si inca ceva ......statea fix la 3000 fara nici o variatzie
ciudat??!!!
toata treaba asta a durat vreo 10- 15 sec
cineva mia zis ca poate trebuia sa merg mai departe ca isi revenea da eu mam speriat si am oprit
logan 1.4 gpl
Comment