If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cand dau drumul la aeroterma de la prima treapta incepe sa vibreze tot bordul + schimbator de viteze etc nivelul vibratiilor si al zgomotului cresc/scad direct proportional cu treptele de viteza a aerotermei!!
Salut,la mine face urat pe treptele 3,4 mai ales pe 4 pe 1,2 nu e nici o problema.
Pana acum nu a facut,probabil o fi prins ceva pe le aeroterma,sau sa descentrat ea cumva
La mine Face asa si cu motorul oprit
E stresanta cateodata,eu nu am AC dar la drumuri lungi cand merg cu viteza nu mai tin geamu deschis ci dau drumu la aeroterma pe 2 -3.E destul de eficienta.
pirvu_alex ti-ai pus filtru din acela impotriva prafului pe ea?Ma gandesc ca poate se forteaza cumva.
Si eu am pus dar facea asa dinainte.
Last edited by vdmihai; 20 July 2009, 22:04.
Reason: Greseli
Poate face din cauza filtrului (în cazul în care l-a montat), dar numai dacă filtrul e super îmbâcsit (și poate nici atunci). După ce povestește, ceva nu stă bine la locul lui.
The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
E ceva descentrat sau desprins,posibil o paleta de ventilator fisurata .A facut asa dintr-o data sau a inceput sa se manifeste treptat? Trepidatiile apar si atunci cand aprizi luminile ?
Dacă nu vrei să mergi cu mașina în service, nu cred că unul dintre colegii de forum / club de prin București nu ar putea să îți dea o mână de ajutor, cu atât mai mult cu cât sunt destui și serioși.
The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment