Mare Problema Si Urgenta Cu Aeroterma!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mare Problema Si Urgenta Cu Aeroterma!!

cand dau drumul la aeroterma de la prima treapta incepe sa vibreze tot bordul + schimbator de viteze etc nivelul vibratiilor si al zgomotului cresc/scad direct proportional cu treptele de viteza a aerotermei!!

ce fac ??????????
    sad4:
    Interactive Design Lights & Sound <- click

Asa se intampla cand folosesti aerul conditionat?
    Toţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.

Comment

Ai ceva desfăcut pe bord sau chiar la ventilatorul aerotermei. Ai umblat recent prin spatele bordului?
      The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

nu am desfacut niciodata bordul propriuzis , doar atunci cand am schimbat ceasurile am dat scoica jos , face urat si cu si fara AC !!

Comment

Salut,la mine face urat pe treptele 3,4 mai ales pe 4 pe 1,2 nu e nici o problema.
          Pana acum nu a facut,probabil o fi prins ceva pe le aeroterma,sau sa descentrat ea cumva
          Last edited by vdmihai; 20 July 2009, 21:57.
          sigpic
          !

Comment

nu cumva trepideaza 'relantiul'?
            daca accelerezi isi revine?? cat timp accelerezi isi revine? sa nu fie alternatorul
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

nu ..... si in mers face la fel

Comment

La mine Face asa si cu motorul oprit
                E stresanta cateodata,eu nu am AC dar la drumuri lungi cand merg cu viteza nu mai tin geamu deschis ci dau drumu la aeroterma pe 2 -3.E destul de eficienta.

pirvu_alex ti-ai pus filtru din acela impotriva prafului pe ea?Ma gandesc ca poate se forteaza cumva.
                Si eu am pus dar facea asa dinainte.
                Last edited by vdmihai; 20 July 2009, 22:04. Reason: Greseli
                sigpic
                !

Comment

Poate face din cauza filtrului (în cazul în care l-a montat), dar numai dacă filtrul e super îmbâcsit (și poate nici atunci). După ce povestește, ceva nu stă bine la locul lui.

Comment

nu am pus nimic.....off

Comment

eu zic sa mergi pana la service....
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

E ceva descentrat sau desprins,posibil o paleta de ventilator fisurata .A facut asa dintr-o data sau a inceput sa se manifeste treptat? Trepidatiile apar si atunci cand aprizi luminile ?

Comment

au aparut din senin si apar doar cand dau drumul la aeroterma , repet cu sau fara AC

Comment

Dacă nu vrei să mergi cu mașina în service, nu cred că unul dintre colegii de forum / club de prin București nu ar putea să îți dea o mână de ajutor, cu atât mai mult cu cât sunt destui și serioși.

Comment

o sa fac un filmulet sa va arat !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google