Ulei Pasaj Roti.care E Problema?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ulei Pasaj Roti.care E Problema?

stie cineva de unde poate fi uleiul asta?Initial am crezut ca a dat fratimiu in vreo balta,dar el neaga treaba asta.
    Attached Files
    MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Nu prea vad de unde din alta parte sa se fi stropit in halul asta decat dintr-o balta de ulei...

Sau.... te-ai uitat la joja, uleiul din motor e la nivel?
    Last edited by vitriol; 24 July 2009, 12:40. Reason: Automerged Doublepost
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Sigur ai dat cu masina intr-o balta de ulei de pe sosea noaptea ca nu se vede pe sosea de la cineva care probabil si-a spart baia de ulei banuiesc!

Comment

Ai servodirectie?...ia verifica nivelul de lichid
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

e mult prea mult sa fie ulei de servo ... uite-te ce e pe jos pe usa etc + ce mai e in pasaj + ce mai e dara pana la bidonul de servo care e central la 1.4 lui deci ... nu pare

sigur ai dat-o in balta ... adica uite-te numai ce e pe pragul de noroi

e mult prea mult sa fie ulei de servo ... uite-te ce e pe jos pe usa etc + ce mai e in pasaj + ce mai e dara pana la bidonul de servo ... nu pare

sigur ai dat-o in balta ... adica uite-te numai ce e pe pragul de noroi
          Last edited by DeLuXe; 24 July 2009, 12:59. Reason: Automerged Doublepost
          sigpicMy ride

Comment

Mda.Cred ca a luat fratimiu vreo balta.Am iesit la o tura si nu se aude nimic ciudat, servo merge bine,deci cred ca m-am speriat degeaba.L-am trimis pe fratimiu sa spele masina, o sa urmaresc daca mai curge.

Comment

nu-i uleiul din amortizoare? anvelopa e destul de curata si se pare din poze ca ambele roti au suferit
              sigpic

Comment

nici ala nu e asa mult si e galben

i-as impusca pe astia care lasa ulei pe asfalt intentionat

daca mai curge vi pe la casa de cultura sa bagam un ochi
                sigpicMy ride

Comment

no fi de la burduful planetarei?daca e dus burduful in timpul mersului vaselina aia din burduf se incalzeste si se face ulei iar dupa aia e aruncata in pasajul rotii.
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Mersi DeLuXe.M-am gandit ca poate e de la amortizoare, dar era prea negru si prea gros ca sa fie de acolo.Intr-adevar pare a fi ulei ars de motor.Iar la mine nivelul uleiului e normal.In plus si la pasajul din spate sunt urme, dar nu asa mult ca in fata.
                    edit:daca e vorba de burduf, la ce ar trebui sa fiu atent ca sa-mi dau seama ca acolo e problema?
                    Last edited by gxg; 24 July 2009, 13:48.

Comment

Nu are cum sa fie de la burduful planetarei acolo nu este asa mult ulei si ala se depune in interiorul jantei eu as am patit dar era defect de fabricatie ,era strins cu colierul prea tare burduful pe planetare si am schimbat planetara pe garantie la 1400 km!

Comment

la nimic, daca e de la burduf (salbe sanse) o sa simti imediat, o sa-ti dai seama instantaneu
                        sigpicMy ride

Comment

Nu tati, cu siguranta a trecut peste o balta de ulei.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

daca era pata de ulei pe carosabil, nu trebuiau sa fie si rotile din spate "afectate"?
                            sigpic

Comment

Originally posted by DeLuXe View Post
                              la nimic, daca e de la burduf (salbe sanse) o sa simti imediat, o sa-ti dai seama instantaneu

simti imediat si-ti dai seama instantaneu?cum asa?
                              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google