Eu nu am avut burduful pleznit si nu am simtit nimica la masina dar nu era pierdere mare de vaselina u cum simti instantaneu!?
Ulei Pasaj Roti.care E Problema?
Collapse
X
-
Originally posted by gxg View PostMersi DeLuXe.M-am gandit ca poate e de la amortizoare, dar era prea negru si prea gros ca sa fie de acolo.Intr-adevar pare a fi ulei ars de motor.Iar la mine nivelul uleiului e normal.In plus si la pasajul din spate sunt urme, dar nu asa mult ca in fata.
edit:daca e vorba de burduf, la ce ar trebui sa fiu atent ca sa-mi dau seama ca acolo e problema?
prea negru si prea gros mie imi miroase a vaselina.in ultima poza se vede ca a stropit in partea interioara a pasajului cam pe directia burdufului.eu am avut la burdufuri sparte la daciile papuc si la peugeotul boxer si daca nu te uitai bine si atent nu aveai cum sa-ti dai seama instantaneu.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Burduful de la planetara de langa fuzeta se poate ciupi, si isi pierde vaslina si pacane la gropi pt ca e prins intr-o parte de tija de planetare printr-un ansamblu mobil in 3 dimensiuni iar in partea opusa are un ax cu caneluri spre legatura cu ansamblul mobil al rotii. Cel de la cutie … acolo exista si se afla un rulment care daca isi pierde ungerea din cauza caldurii, vitezei de rotatie etc caraie in viraje stranse si poate pipi si alt fel de ulei
dar ... in nici un caz nu e vaselina in nici un cap cat e la el acolo ... e cel putin juma de litru de ulei de motor ars(presupunem) ... adica uitati-va ce e pe aparatoarea de noroi din fata + ca baiatul a zis ca e si pe spate dar mai putin + ce e pe usi
ne poti face o poza la planetara cu roata jos si planetara putin apasata?Last edited by DeLuXe; 24 July 2009, 15:14.sigpicMy ride
Comment
-
pozele sunt foarte tare facute bv tie,cat despre ulei nu iti face griji ca nu e de la nici o parte a masinii care sa foloseasca ulei din ce se vede,pt. siguranta verifica uleiul motor cu joja,verfica ulei hidraulic la servo,verifica burduf planetare,verifica conducta frana sau amortizor,cu toate ca nu cred ca nu e de la nimic enumerat mai sus ci doar ai calcat tu sau fratele in vreo balta de ulei de masina sau de casa,deci cu alte cuvinte stai linistitsigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Uleiul provine din compartimentul motor.Se deschide capota si se examineaza atent provenienta uleiului si se incepe de sus in jos ,plus controlul nivelul uleiului motor si servodirectie.
Vaselina nu lasa asemenea urme.
Daca ar fi prins pata de ulei,anvelopele erau murdare pe toata circumferinta lor.
Posibil sa fie simeringul palier distributie uzat/distrus,caz intalnit des pe motoarele astea.
Comment
Comment