am un 14mpi din 2006 care are 23000km model laureate plus si de ceva timp se aude un zgomot ciudat la motor in momentul cand urc o panta mai ales daca am ceva greutate in masina(2-3 persoane sau bagaje) ,se aude un zornait metalic nu stiu cum sa descriu exact zgomotul ca o haraiala metalica care apare si atunci cant accelerez si nu conteaza ca e subturat motorul sau am deja 3500 de ture si ii dau sa urc panta mai in forta, iar la relanti sau la mers pe drum drept nu se aude nimic va rog dati-mi o explicatie daca puteti sau intrebati-ma mai multe detalii ca poate nu am fost destul de explicit.multumesc
Zgomot Ciudat La Motor (in Sarcina)
Collapse
X
-
Foarte proasta benzina...fenomenul apare mai ales pe caldurile astea. Baga musai ceva de 98. Vezi ca detonatiile in admisie se lasa cu repercusiuni grave asupra pistoanelor.
Iti recomand benzina de 100 (e mai apropiata REAL de 98) de la Omv...daca tot asa face, mergi intr-un service bun
PS: Ai cumva vre-o resoftare?In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Nush ce resoftare o avea omu'...pare ca se manifesta destul de violent acele preaprinderi. D-aia am zis sa puna din start o benzina f buna. Acum, macar are un punct de start.
Apropos: Incearca sa ai cat mai putina benzina veche cand pui d-aia mai buna sau de la alta statie....baga macar juma de rezervor.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Multi au resoftare de la Dim Sport dar in ansamblu nu apar acele zgomote...este probabil ca statia de unde alimentezi sa aibe o benzina foarte proasta. Baga de test benzina foarte buna si apoi baga de 95 de la alta statie...cum zicea si colegul Octavian, incearca de la Petromv si p-aia de 95, apoi.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
sal.am si eu o nelamurire legat de motor care de cateva zile se aude un zgomot ciudat ceva de genul cum bate cuzinetii,desi folosesc o motorina buna (Spingt) de la petrom pana acum cateva zile nu am avut nici o problema.motorina o folosesc din prima zi,posibil si ma gandesc sa fie ceva cu apa care numai face racirea sau nu stiu cum sa ma explic,sant mia nou in ale masinei,multumesc celui care imi da o idee
Comment
Comment