Am si eu o problema in legatura cu bordul,in jurul vitezei de 90-100 de km la ora mi se aprinde martorul de abs si frana de mana are cineva idee de la ce poate fii si cum o pot rezolva?Cineva mia spus ca este aer pe instalatia de franare dar am fost cu ea si tot nu sa rezolvat.Va multumesc.
problema martor abs
Collapse
X
-
care e treaba cu schimbatu de rulment ?ca stiu pe cineva ce a patit acelasi lucur si s-ar putea sa aibe treaba cu rulmentul...exact la 90-100 la ora...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by tutupiciu View Postrulmentul are incorporat o pista magnetica cu 44 de poli N-S pentru citire viteza roataPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Verifica la panoul de sigurante.Eu m-am jucat intr-o zi si am scos siguranta de la ABS,sa vad cum franeaza,si se aprinde martorul ABS si cel de la frana de mana,dar tot timpul, nu numai la 90-100 ca la tine.Dar poti verifica sa fi sigurCumpar volan de Duster
Comment
-
vily stie adevarul , undeva prin 2007 au scos un nou model de rulment cu ABS , difera numarul de dinti pe panglica. De acolo e diferenta citita de senzori , se memoreaza o defectiune care conduce la aprinderea martorului. Ar trebui schimbat rulmentul cu cel indicat de costructor.Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
Ori ai rulat cu frana de mana trasa ori nush!!!Cat despre ce zice GGI78 cu testeru e o prostie unchiul meu s-a dus la service autorizat Dacia service din reteaua lor si le-a spus ca frana nu tine cum trebuie, ca nu mai tine cum tinea, au pus-o pe tester ............na domne e frana beton, pleaca omu, pe drum la fel, se duce inapoi si le zice ma incercati-o voi si daca tine bine io sunt de acord vine managerul serviceului face o tura cu masina pe asfalt uscat pune frane violente si concluzioneaza ....citez "da nu prea tine" o punem pe tester!! Zis si facu o duc a doua oara pe tester ...testerul frane 100% eficiente merge foc, si bineinteles ca nu i-au facut nimic pt ca zic ei masina e in regula daca asa spune calculatorul dar evident ca nu era.In final a dus-o la un mecanic particular a cautat omu si a gasit repartitoru dreapta spate stricat!!
Deci nu va bazati f tare pe tester!!!!
Comment
-
buna seara. Venind azi acasa dupa un drum de cca 120 km inainte sa bag masina in garaj am zis sa pun putin frana sa testez abs-ul. Zis si facut am franat la 30 km/h si abs-ul si-a facut treaba. Chestia e ca dupa acea frana el a incetat sa mai functioneze iar martorul ABS din bord mi-a ramas aprins. Mi se pare ciudat. Stie cineva ce poate avea?
Comment
Comment