Am plecat de acasa urmand sa fac un drum de 100km pana la Targoviste. Nimic anormal in toate astea numai ca dupa nici 10 m am auzit o mica bufnitura. am verificat in masina shi soacramea inca aranja pungile shi toate acareturile care le avea cu ea. merg mai departe shi observ dupa nici alti 20 m ca martorul luminos de la alternator ramasese aprins...na belea...am crezut ca o fi sarit un papuc sau ceva de genul asta, trag pe dreapta shi ridic capota. Ma uitam ca mata in calendar ca nu intelegeam nimic toate la locul lor.
Am observat in sfarsit ca nu mai aveam cureaua de la alternator...era cazuta undeva jos prin scut... beleaua mare a fost ca nu mai aveam nici fulia de la alternator??? am cautat-o shi am gasit-o tot in scut...
Intrebarea mea daca a mai patit cineva asa ceva shi de ce sa desfiletat fulia???????
Am observat in sfarsit ca nu mai aveam cureaua de la alternator...era cazuta undeva jos prin scut... beleaua mare a fost ca nu mai aveam nici fulia de la alternator??? am cautat-o shi am gasit-o tot in scut...
Intrebarea mea daca a mai patit cineva asa ceva shi de ce sa desfiletat fulia???????
Comment