Am un logan diesel si a cam inceput sa imi faca figuri directia.I-am echilibrat rotile,i-am facut unghiul de fuga,i-am bagat azot in roti si masina trage dreapta putin nu stiu ce sa ii mai fac. Va rog ajutati-ma sa rezolv problema,hiar u stiu ce are
salut
Collapse
X
-
Originally posted by hessuSdu-te la un service autorizat unde iti baga masina pe calculator sa iti remedieze ei problemele.
Comment
-
in primul rand ar trebui masurat pe diagonale in puncte fixe cum este prins cadrul motor(pe el se prind basculele)o abatere a lui de cativa mm la prinderea pe sasiu la capatul basculei poate sa ajunga mult mai mare ,unghiul de cadere al rotii unghiul de fuga ,distanta dintre centrul rotii fata si spate pe ambele parti.
sunt multe chestii de verificat dar la noi e vorba aia("merge si asa" )Captain of the black pearl
Comment
-
Si la mine trage putin dreapta, si am incercat o vreme sa gasesc problema, si pana la urma cred ca e din cauza inclinarii soselei, pt ca drumurile pe care stiu ca mergea drept, merge si acum tot drept. Eu nu i-am facut nic deocamdata, ca nu mi-am dat seama ce altceva ar putea fi. Nu am observat vreo uzura ciudata la pneuri sa zic ca ar putea fi unghiu de fuga, presiunea am verificat-o destul de des, so, I'm out of cluesDon't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
Originally posted by golanuSi la mine trage putin dreapta, si am incercat o vreme sa gasesc problema, si pana la urma cred ca e din cauza inclinarii soselei, pt ca drumurile pe care stiu ca mergea drept, merge si acum tot drept. Eu nu i-am facut nic deocamdata, ca nu mi-am dat seama ce altceva ar putea fi. Nu am observat vreo uzura ciudata la pneuri sa zic ca ar putea fi unghiu de fuga, presiunea am verificat-o destul de des, so, I'm out of clues
sigur e de la inclinarea soselei...eu am fost la 3 service-uri, masina fiind in garantie, si n-au gasit nimic in neregual si toti mi-au zil la fel
Comment
Comment