salut

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut

Am un logan diesel si a cam inceput sa imi faca figuri directia.I-am echilibrat rotile,i-am facut unghiul de fuga,i-am bagat azot in roti si masina trage dreapta putin nu stiu ce sa ii mai fac. Va rog ajutati-ma sa rezolv problema,hiar u stiu ce are

du-te la un service autorizat unde iti baga masina pe calculator sa iti remedieze ei problemele.
    sa nu te apuci sa le faci la un service de cartier ca te costa si mai mult si nici nu fac aia treaba buna !

Comment

De obicei drumurile au o mica inclinatie spre dreapta pt. a se scurge apa...
      ...de doi lei :p

Comment

Aline, dar masina mai este in garantie? De ce nu mergi la dealer sa vada ei ce are ?
        , sunt cu ochii pe voi !
        :thumbsup:

Comment

Originally posted by hessuS
          du-te la un service autorizat unde iti baga masina pe calculator sa iti remedieze ei problemele.
          Daca e ceva la directie pot sa arunce calculatorul ala, n-au ce face cu el. Poate in cel mai rau caz sa o puna pe un banc cu vibratii sau role, ceea ce prin service-urile Dacia e cam absent.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

in primul rand ar trebui masurat pe diagonale in puncte fixe cum este prins cadrul motor(pe el se prind basculele)o abatere a lui de cativa mm la prinderea pe sasiu la capatul basculei poate sa ajunga mult mai mare ,unghiul de cadere al rotii unghiul de fuga ,distanta dintre centrul rotii fata si spate pe ambele parti.
            sunt multe chestii de verificat dar la noi e vorba aia("merge si asa" )
            Captain of the black pearl

Comment

Si la mine trage putin dreapta, si am incercat o vreme sa gasesc problema, si pana la urma cred ca e din cauza inclinarii soselei, pt ca drumurile pe care stiu ca mergea drept, merge si acum tot drept. Eu nu i-am facut nic deocamdata, ca nu mi-am dat seama ce altceva ar putea fi. Nu am observat vreo uzura ciudata la pneuri sa zic ca ar putea fi unghiu de fuga, presiunea am verificat-o destul de des, so, I'm out of clues
              Don't touch! Never ever steal
              Unless you're in for the kill

Comment

Originally posted by golanu
                Si la mine trage putin dreapta, si am incercat o vreme sa gasesc problema, si pana la urma cred ca e din cauza inclinarii soselei, pt ca drumurile pe care stiu ca mergea drept, merge si acum tot drept. Eu nu i-am facut nic deocamdata, ca nu mi-am dat seama ce altceva ar putea fi. Nu am observat vreo uzura ciudata la pneuri sa zic ca ar putea fi unghiu de fuga, presiunea am verificat-o destul de des, so, I'm out of clues

sigur e de la inclinarea soselei...eu am fost la 3 service-uri, masina fiind in garantie, si n-au gasit nimic in neregual si toti mi-au zil la fel

Comment

incearca sa mergi odata pe axul drumului sa vezi daca mai trage dreapta. La mine asa face: daca merg pe banda mea trage un pic dreapta, dar daca merg pe axul drumului merge drept fiindca nu mai am inclinarea in dreapta.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google