salut , in ultima vreme knd dau geamu la maxim din stg fata sil ridic inapoi ...pe la jumate caraie de.l ia mama draqu...se aud pocnituri de plastic , scaunul scartie , la hopuri parca am o dacie cu cazane in ea ...m-am saturat de acest zgomote . STIE CINEVA sau i sa mai intamplat asa ceva cuiva ? ..si inca ceva .knd las geamu fata stg lasat pe jumate ...se zgantaie ....pls help ...
Problemele Sau Ticuri De Auz La 5000 Km
Collapse
X
-
tinere nu face afirmatii gratuite ... nu asa face toate deloc, mai citeste pe forum si dupaia induci lumea in eroare
domnu cu problema, geamul scartaie si ,,zgarie" de la raclleta de mizerie de la geam, in partea de jos a geamului pe exterior e ca o matura, scoate-o si curata-o bine
scaunul scartaie de la armatura, se schimba pe garantie (nu se unge)
poniturile in plastic sunt greieri in bord? daca da strange suruburile ... plasticul lucreaza la diferente de temperaturi (iarna/vara); daca greierasii sunt in usi ... scoate fetele de usi si insonorizeaza(ai o mare plaja de informatii pe forum .. trebuie doar sa cauti
domnu gaby ... sub fata de usa ai 2 piulite de 10 de la macara, strange-le si unge cablul metalic care iti va iesi in intampinaresigpicMy ride
Comment
-
domnilor stati linistiti... "asa face toate" e putin spus... asa fac toate masinile. Si ferrari face dupa cateva luni/ani. Acum, ce putem face? Pai in primul rand trebuie sa identificam cu exactitate locul unde au aparut greierii si sa-i eliminam unul cate unul, pe rand, pana nu vor mai fi asa stridenti. Caci de tot nu vei scapa niciodata de ei.S-a mai vorbit pentru diferite "afectiuni" pe forum.
Geamul scartaie fiindca se aduna praf (cand umbli cu geamul deschis) in chederul acela de pe margine. Incearca cu o perie mai sanatoasa si cu o carpa umeda sa cureti in interior acolo. Si trece.... o vremeDacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...
Comment
-
Gaby,sa stii ca nu "asa fac toate".A mea are 3 ani,dar niciodata nu mi-au scartait geamurile.Singurii greierasi pe care-i am sunt ce-i de la usi,care trebuie hraniti din 2 in 2 luni aproximativ,cu putina vaselina.Atentie,nu puneti multa vaselina la cuiele din spate.Femeile isi pot murdari foarte usor rochiile,sau hainele mai largi,mai ales daca usile spate nu sunt folosite mult si balamalele merg greu,ceea ce le face pe domnite sa nu deschida usa la maxim si sa se inghesuie.Mai am un greier si in bord,spre parbriz..de fapt e avertizare mers subturat ,numai la turatii joase vibreaza putin.Asta nu ma deranjeaza.
Apropo de greierasi la Logan.Nu cred ca vrei sa stii ce si cum se aude intr-o Skoda Octavia 2001,cand coboara o bordura,sau cand da intr-o groapa.Tot ce-i plastic in ea scartaie.Sa nu mai zic de haion,care te termina.Cumpar volan de Duster
Comment
-
da stiu de piulitele alea 2 le-am strans si tot degeaba la fel face ca sa fiu mai precis la mine zgomotul e ca un fel de scartaiala ca si cum geamul se freaca de cheder de aici am dedus ca ar fi ceva probleme pe la macara care sa se balangane sus jos dar am strans piulitele alea 2 am verificat si nu e nici un fel de miscare si totusi zgomotul exista mentionez ca geamurile sunt electrice
Comment
-
la a mea nu au scartait geamurile niciodata.de scartait a scartait bordul dar am pus pe un baiat si a strans suruburile care erau desfacute.de scartait a inceput de curand scaunul dar nu ma deranjeaza prea tare.la usi ca troncaneau a dat cu vaselina la incuietori si nu am mai fcut zgomot.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Si eu am avut probleme cu geamul de la usa. cand nu era ridicat de tot dar nici last jos de tot, imi facea niste zgomote ciudate. maiales cand inchideam usa gu geamul lasat partial deschis. Intr-o zi m-am apucat si l-am desfacut sa vad ce are. In timp ce dadeam jos plasticul din interior de pe usa, mi-a cazut din ea o piulita. dupa ce lpam dat jos de tot, am observat ca piulita lipsea de pe un surum al macaralei. masina are 1 an si 14000 km. Deci ne putem astepta ca unele suruburi sa nu fie stranse corect din fabrica.
Imi scartaie si mie geamul de la sofer dupa ce il ridic de tot (electric). inca nu l-am dat jos sa vad ce are, dar poate si acolo e un surub ce nu a fost strans suficient. Acest zgomot a aparut de mult timp la mine.
Comment
Comment