Pozitie Volan In Mers

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pozitie Volan In Mers

Am si eu o mica problema...

In timpul mersului, volanul este rotit usor spre dreapta cu cca 1 grad... Influenteaza foarte putin mersul drept, dar este enervant ca nu sta in pozitia normala.

Daca il aduc la pozitia normala (Scrisul Dacia perfect orizonatal), trage stanga.

Acum aproape o luna, a fost schimbat discul de ambreiaj, ceea ce a constat in demontarea planetarei si a elementelor de directie, din partea stanga...Sa nu fi fost puse la loc, corect?
    e-mail: office@stickere.info

echilibreaza rotile.... pate sa fie si de la geometrie
    Interactive Design Lights & Sound <- click

Comment

Cand se demonteaza elementele de directie trebuie refacuta geometria rotilor....d-aia si pozitia incorecta a volanului.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Nu trepideaza deloc...doar nu sta volanul corect.

La geometrie m-am gandit si eu...Maine (azi) ma duc la revizie si ii pun sa o verifice, mai ales ca tine de treaba lor...lucrarea lor.

Comment

refa geometria la un service autorizat sau al unii care se pricep la logan. reglajul pozitiei la drept a volanului se face din elementele de directie , prin repozitionarea acestora.
          Fuarte Nervos !!!

Comment

Chestia cu volanul "stramb" poti sa o intalnesti si la masina noua?
            Daca faci comanda la o masina noua poate sa iti vina cu volanul "stramb"?
            Last edited by ion_daniel; 18 August 2009, 10:32.

Comment

eu am asa...si masina are 8 luni...nu inteleg de ce sta putin spre dreapta..
              Every story has an end, but in life...every ending is just a new begining.

Comment

Da, poate fi si la o masina noua. Megane-ul meu a venit cu volanul putin inclinat spre stanga. S-a rezolvat cand am schimbat bieletele de directie si s-a refacut geometria.
                http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=217

Comment

Cand o sa comand masina o sa le zic de chestia asta !!! :| la PH2 sta naspa rau de tot cu volanul inclinat intr-o parte...

Comment

Gata...inclinarea volanului s-a rezolvat prin geometrie... In partea stanga erau 1.3 mm diferenta in minus...fata de dreapta.

Cei care au aceeasi problema...Geometria .

Comment

si eu am observat ca trage stanga........sa ma duc la dealer sa-i zic?
                      Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
                      -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
                      Silent Coat.

Comment

Daca ai verificat presiunea la roti...sa fie egala in stanga si dreapta... si tot trage stanga, Du-te la un service autorizat Dacia, sa o verifice pe standul de geometrie...

Comment

n-are treaba presiunea, echilibratul rotilor toata chestia e ca s-a umblat la directie fa-i o geometrie costa in jur de 100 de ron dar trebuia sa te duci atunci cand ai plecat de la service sa o faci gratis cred ca ti-a demontat si cadrul masinii si de aia s-a dus toata directia
                          laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Daca o roata este mai dezumflata...trage pe partea aia.

Ex.: Daca este dezumflata stanga...o sa traga stanga. Este suficienta o diferenta de 0.2 atm...1.8 stanga si 2.0 dreapta si o sa-ti traga stanga.....

Testat !!!

Comment

Originally posted by ten View Post
                              n-are treaba presiunea, echilibratul rotilor toata chestia e ca s-a umblat la directie fa-i o geometrie costa in jur de 100 de ron dar trebuia sa te duci atunci cand ai plecat de la service sa o faci gratis cred ca ti-a demontat si cadrul masinii si de aia s-a dus toata directia
                              E de ajuns sa-i schimbe un capat de bara si va fi deja necesara o refacere a geometriei.
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google