dragii mei, chestia cu 2 metri a fost, asa metaforic, acum daca am spus o prostie imi sariti toti in cap....
Modificare Sistem Franare 1.6 8v
Collapse
X
-
...no, bre! pai ce n`ai spus din capu` locului, ca raspundeam si noi, tot metaforic...si poate tinea frana, in 2 cm!
Serios vorbind, ai cam dat-o si tu dupa deget dar suntem destul de copti la minte sa nu punem la suflet, toate bazaconiile!
Nu uita sa ne tii la curent cu evolutia franei, ca nu e de joaca cu asta!
Numai bine si frana teapana!!!Last edited by angel; 25 August 2009, 00:49.
sigpic
Comment
-
Mare ca mare da vioaie tre sa fie...., in fine, am schimbat placutele, am pus EBC, se simte, si in curad am sa imi schimb furtunele de frana si lichidul, cu unele racing, iar in viitorul apropiat si anvelopele, ca...de... criza nene, pana atunci viteza mai mica, distanta mai mare si atentie sporita, oricum va multumesc pentru sfaturile voastre.
Comment
-
-
Dupa cum zicea si DomnulK, cel mai bine este sa schimbi cauciucurile. Daca zici ca se blocheaza rotile inseamna ca placutele si discurile isi fac treaba... Daca masina se duce ca sania inseamna ca e de la cauciuri. Acelasi efect il avea si masina mea si intre timp am reusit sa cumpar 2 seturi de anvelope. Am unul Bridgestone Turanza si unul Michelin Pilot Primacy. Sunt incomparabil mai bune decat ce a avut masina inainte. De cand le am opreste brusc masina in orice conditii (decente). Mai nou am pus si niste placute de frana Bosch, de care sunt tare multumit. Daca apas frana simt cum mai am putin si ies prin parbriz... cauciucurile au o aderenta incredibila. Sa nu mai spun ca imi place f mult sa ''dozez'' frana astfel incat sa obtin efectul maxim... nu am ABS. Cat despre investitia ta... cu furtune racing... nu are rost... mai bine cauciucuri intai si dupa aia restul daca nu esti multumit...
Numai bine si schimba CAUCIUCURILE.sigpic
Comment
-
Originally posted by Alex21 View Postfrana de motor in bucuresti ?!!...poate noaptea pe la 1-2...
nu ai ce sa faci cu frana de motor in buc ziua...
edit: frana de motor ajuta in plus atat la consumul de carburant cat si la uzura mai mica a franelor, cat despre eficacitate... este net superioara franarii "pe liber".Last edited by aleXpeed; 29 August 2009, 18:19.
Comment
-
Originally posted by evali_daniel View Post.....in fine, am schimbat placutele, am pus EBC, se simte, si in curad am sa imi schimb furtunele de frana si lichidul.......
Oricum, bine ca ai in vedere sa conduci preacaut!
sigpic
Comment
-
Originally posted by B 74 NYT View Postce zici de diferenta intre masina galbena(a mea personala) si cea de raliu care foloseste 225/55/15 7,5j
Gresesti acest logan al lui Andrei Tentean cel de care vorbesti tu si nu numai el cei cu logan preparate de coasta (VTM) folosesc Dunlop semislick 195/55-15
Diferenta intre masinile noastre si a lui din punct de vedere al tinutei de drum mai e si de suspensie + alte setari
Comment
-
Originally posted by sinx View Postcum ai reusit tu sa blochezi roata daca masina are abs nu pot sa-mi dau seama Minune inginereasca, nu alta!
Comment
Comment