Miscarea Schimbatorului La Accelerari!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ok baieti,merci!o sa verific tampenia aia,sper sa nu fie prea scumpa...
    sigpic

Comment

Cam in jur de 100 ron + / - cu tot cu manopera....depinde de unde o iei si unde o montezi.
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

am si eu aceesi problema, a rezolvat-o cineva,era de la piesa aceea bieleta antirasturnare,si cat a costat piesa si manopera?multumesc.

Comment

pune-ti ma un filmulet sa vad si eu cat se misca, ca parca si la mine se misca un pic, dar poate nu trebuie sa imi fac griji :|
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

bieleta inferioara se cheama ... sau suport cutie de viteza ... se poate comanda de aici http://magazin.loganclub.ro/21-suport-cutie-viteze.html
            poza de acolo nu e de pe logan ...
            Attached Files
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

buna

ai dreptate Dragman si la mine se misca ii ceva ce trebuie sa remediez?????

Comment

Pai depinde cat de mult se misca...ca cica la toate se misca putin...
                Am vazut azi in vitan bieleta aia de c...t,era 70 ron...intai o sa ma bag sub masina si sa misc de ea sa vad daca e ceva in neregula si pe urma poate o cumpar.
                sigpic

Comment

salutare si eu am fost la aia de la dacia cu aceeasi problema dar au zis ca e normal atata timp cat nu se misca exagerat si nu are bataie.am mers cu loganul lui tata nou nout dci70cp si face la fal ... deci "asa e toate"

Comment

baieti am si eu o problema schimbatorul de viteza are un joc mai mare stanga dreapta decat la alte auto cu aceeasi numar de km , am verificat . chestia e foarte inervanta pentru ca jocul ala stanga dreapta pronuntat uneori da impresia ca nu a intrat bine in viteza si ma streseaza . ce sa verific bieleta aia sau ce altceva da miscarea aia mare stanga dreapta .

Comment

Originally posted by tataieb12 View Post
                      baieti am si eu o problema schimbatorul de viteza are un joc mai mare stanga dreapta decat la alte auto cu aceeasi numar de km , am verificat . chestia e foarte inervanta pentru ca jocul ala stanga dreapta pronuntat uneori da impresia ca nu a intrat bine in viteza si ma streseaza . ce sa verific bieleta aia sau ce altceva da miscarea aia mare stanga dreapta .
                      scoate mansonul de la schimbator,cel de piele sintetica si strange capacul de plastic al manetei,care tine bila de pe maneta,daca nu e de acolo atunci ai probleme in cutie,cea ce nu cred
                      sigpic
                      Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                      pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Aia se poate strange...daca te bagi sub masina e o bucsa care face legatura intre maneta verticala a schimbatorului si cea orizontala care duce la cutie pe sub masina...bucsa e prinsa cu un surub,exact la la bascula,strangand acel surub rezolvi problema balanganitului stanga dreapta...dar atentie,problema o sa reapara cam in 30 000 km incepe si balangane iar si trebuie repetata operatiunea...
                        sigpic

Comment

Dupa vreo 2 saptamani de nervi ca imi tremura masina pe gpl in relanti la o verificare itp imi spune nenea d-acolo ca am joc la bieleta asta minune. Imi da itp-ul (of cors) si intru la reprezentanta sa mi-o schimbe. Bieleta a fost 113 ron (fara TVA) si manopera 38 roni (tot fara TVA). Si asa am scapat de o cheltuiala mai mare ca eram pe punctul de a schimba injectoarele de gpl, rectificari de chiulase si multe altele ce-mi treceau prin cap.

Comment

bieleta inferioara sau tampon motor inferior sau bieleta antirasturnare cum se chiama pana la urma?
                            mie mi s-a rupt am mai mers 30 de km maine ma duc la service ce stiti ma costa mult sau se mai poate strica si altceva?

motor 1.6 16v
                            e vreo diferenta?
                            Last edited by savaj; 22 December 2009, 00:19. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Este diferenta constructiva.

Comment

Piesa respectiva se gaseste cam in toate magazinele care au piese de Logan,iar inlocuirea ei necesita doar un saht,o cheie de 16 si 3 minute de lucru.De preferat este sa o luati pe cea originala,pentru ca am vazut o gramada de facaturi care au cedat dupa 10-15000 km sau chiar mai repede.
                                Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google