Ok baieti,merci!o sa verific tampenia aia,sper sa nu fie prea scumpa...
Miscarea Schimbatorului La Accelerari!
Collapse
X
-
bieleta inferioara se cheama ... sau suport cutie de viteza ... se poate comanda de aici http://magazin.loganclub.ro/21-suport-cutie-viteze.html
poza de acolo nu e de pe logan ...Attached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
baieti am si eu o problema schimbatorul de viteza are un joc mai mare stanga dreapta decat la alte auto cu aceeasi numar de km , am verificat . chestia e foarte inervanta pentru ca jocul ala stanga dreapta pronuntat uneori da impresia ca nu a intrat bine in viteza si ma streseaza . ce sa verific bieleta aia sau ce altceva da miscarea aia mare stanga dreapta .
Comment
-
Originally posted by tataieb12 View Postbaieti am si eu o problema schimbatorul de viteza are un joc mai mare stanga dreapta decat la alte auto cu aceeasi numar de km , am verificat . chestia e foarte inervanta pentru ca jocul ala stanga dreapta pronuntat uneori da impresia ca nu a intrat bine in viteza si ma streseaza . ce sa verific bieleta aia sau ce altceva da miscarea aia mare stanga dreapta .sigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Aia se poate strange...daca te bagi sub masina e o bucsa care face legatura intre maneta verticala a schimbatorului si cea orizontala care duce la cutie pe sub masina...bucsa e prinsa cu un surub,exact la la bascula,strangand acel surub rezolvi problema balanganitului stanga dreapta...dar atentie,problema o sa reapara cam in 30 000 km incepe si balangane iar si trebuie repetata operatiunea...sigpic
Comment
-
Dupa vreo 2 saptamani de nervi ca imi tremura masina pe gpl in relanti la o verificare itp imi spune nenea d-acolo ca am joc la bieleta asta minune. Imi da itp-ul (of cors) si intru la reprezentanta sa mi-o schimbe. Bieleta a fost 113 ron (fara TVA) si manopera 38 roni (tot fara TVA). Si asa am scapat de o cheltuiala mai mare ca eram pe punctul de a schimba injectoarele de gpl, rectificari de chiulase si multe altele ce-mi treceau prin cap.
Comment
-
bieleta inferioara sau tampon motor inferior sau bieleta antirasturnare cum se chiama pana la urma?
mie mi s-a rupt am mai mers 30 de km maine ma duc la service ce stiti ma costa mult sau se mai poate strica si altceva?
motor 1.6 16v
e vreo diferenta?
Comment
-
Piesa respectiva se gaseste cam in toate magazinele care au piese de Logan,iar inlocuirea ei necesita doar un saht,o cheie de 16 si 3 minute de lucru.De preferat este sa o luati pe cea originala,pentru ca am vazut o gramada de facaturi care au cedat dupa 10-15000 km sau chiar mai repede.Programari chei Logan - Resoftare Logan 1.4-1.6 si Solenza 1.4http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=300
Comment
Comment