consum benzina sporit ?!?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Resetarea de calculator se aface in felul urmator:
    -Apesi butonul de pe tabloul de bord care iti indica km partiali parcusi.
    -Pui contactul si astepti pana incep acele sa se plimbe singure.
    -Dupa aceea apesi din nou butonul si il ti apasat pan cand se opresc acele. --Asa se face resetarea de calculator.
    -Si atunci cand acele se plimba singure,daca selectezi din butonul aflat pe tablou iti arata si cati litri de benzina ai in rezervor.

Comment

@jullyen - unde ai gasit tu ca asa se reseteaza nene? Au zis mai sus cum se reseteaza. Faza cu litri din rezervor si cu miscarea acelor de nebune e altceva. Resetarea e extrem de simpla. Sa nu complicam lucrurile aiurea. Cititi la spike si la andrei pentru ca e foarte clar.

Comment

@jullyen: Nu mai aburi lumea, nu asa se face resetarea CB-ului. Aia e resetarea din secventa de diagnosticare si are cu totul alt rost.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

nu aveti de ce sa va face-ti probleme.sa av spun de ce.mie mi s-a rupt carcasa de la filtru de aer si mi-a fost schimbat.de atunci ,pina acum 5 luni,inregistram un consum de 5 litri la 20 km.acum imi ia cam 5 ,6 la 10 mediu.faza e si mai comica.eu am reparat problema ca sa pot spune asa.alta data o sa va spun si cum.

scuze.5,6 la 100 de km,dar mediu nu in afara orasului.si nu va spun,fuge masina de rupe.am ajuns la o viteza de 170km/h si mai aveam destula pedala.sincer.
          Last edited by Seba; 21 February 2008, 22:55.

Comment

zimi si mie te rog ce iai facut de are cinsumul asta ca si pe mine ma spart cu,consumul mare-9,2/100km.mediu

Comment

spune domne ce i-ai facut, nu ne mai tine in suspans; sa facem si noi; daca vrei sa ajuti fericitii posesori de Logn

Comment

5,6% mediu la un benzinar...si vaca zbura nestingherita.

Comment

Si marmota si-a luat si ea vacanta ) ) )

*sunt OFFTOPIC, glumesc

Comment

KHRIOS ,spune-mi si mie frate cum de ai consumul ala la 1,4 mpi , ca m-ai spart

Comment

K.SCUZE DE INTIRZIERE.stiti cu totii ca la cablu de acceleratie se afla o siguranta care tine cablu pt a facilita acceleratia da?.k.se scoate siguranta de acolo si se pune cu 2-3 rinduri mai jos.deci.sa fie in total de la baza de unde incepe ,cam 5 cerculete.cam asta e.care nu a inteles sa sune la tel:0743906163.

Comment

Si ce-ai rezolvat cu asta? ca in privinta consumului n-ai rezolvat nimic!...

Comment

Da, doar ai ingreunat acceleratia. Si poate asta te face sa mergi mai incet si scade consumul...
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

La asta ma refeream si eu Andrei, dar sunt curios sa aflu raspunsul lui... In conditiile astea apesi pe acceleratie si vine toamna viitoare pana prinzi un pic de demaraj...

Comment

nu si daca folosesti aditiv.nu va cer sa ma credeti
                              consumul e cel care vi l-am spus.nu se ingreuiaza acceleratia.

credeti ce vreti spune-ti ce doriti.un lucru am facut si imi merge masina super.si ca viteza si ca si consum.
                              Last edited by andrei; 13 December 2007, 23:42.

Comment

Mai omule, nu te condamna nimeni! din partea mea poti declara orice, dar nu ti se pare "un pic cam exagerat" (consum de 5.6L% urban la o masina de o tona si ceva... e gogoasa!)? Crede-ma!, in clubul asta sunt cativa oameni care au schimbat cateva masini si au sute de mii de km la activ, si ei chiar stiu ce vorbesc! Ca sa te dezamagesc un pic, fa urmatorul test:
                                Fa plinul masinii (pana la prima declansare a pistoletului) si apoi pleaca pe un treseu oarecare (min 100km), dar un traseu care sa-ti ofere marcaje kilometrice, apoi sa faci plinul (pana la prima declansare a pistoletului) la intoarcere... iti garantez ca vei avea o surpriza...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google