Defectiune Senzor Viteza

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

la 1.4 si 1.6 Ph1 e acelasi senzor?
    sigpic

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
      ti-a scris cineva mai sus )
      300 ron ? am vazut pe okazii la 100 ...
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

pai si unde-i legatura ? omul zicea ca a cumparat de la reprezentanta nu din boscheti .
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Tudor vezi ca am vazut pe net si cu 50 ROn producator autospeed.

Nu stie nimeni daca sunt identice?
          sigpic

Comment

Sunt.
            Gasesti "de origine" si cu 200.
            [Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!

Comment

yrman, cred ca-s la fel...uite, am pus poze cu el mai sus, de pe masina mea 1,4
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Nu intreb pt mine, intrebam pentru un amic care are aceeasi problema ca si tine. Pica acul. O sa il demontez sa vedem ce si cum. Stiu ca erau baieti care aveau acces la programul de piese/repere (imi scapa numele acum) si ma gandeam ca ne pot ajuta.

ps: parca dyalogis ii zicea
                Last edited by yrman; 22 August 2011, 23:20.
                sigpic

Comment

pai vad ca ai si tu 1,6...uita-te la poze, si-apoi la al tau si vezi :P

Comment

Va salut. O problema asemanatoare am si eu ,numai ca mie numi pica acum de tot de la viteza, ci imi flucteaza putin amandoua ace si cel de turatie si vitezometrul. Am facut 4 drumuri Bucuresti Constanta si pe autostrada la 100-110 km/h mi-au fluctuat acele..adica cade de la 110 la 100 o fractiune de secunda si apoi isi revine, deci eu nu inteleg poate ma lamuriti voi. Multumesc

Comment

aceeasi chestie am observat-o si eu! dar la mine se intampla la turometru si scade 500 rpm dar isi revine rapid! e posibil sa fie semn de oboseala?!

Comment

la turometru poate e ambreiajul de vina......

Comment

N-are nicio treaba. Am mai patit-o si eu.

Comment

Senzor viteza defect

AJUTATI-MA SI PE MINE SA SCOT SENZORUL DE VITEZA SI SA REMEDIEZ EROAREA DIN COMPUTER CU engin check CARE A APARUT DUPA CE A CAZUT INDICATORUL DE VITEZA

Comment

Fara suparare, dar daca citesti cu atentie primele doua pagini, afli unde se afla, cum arata, cum se scoate senzorul din cutie; de sters eroarea se sterge cu un banal tester OBD.
                              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Originally posted by flory View Post
                                AJUTATI-MA SI PE MINE SA SCOT SENZORUL DE VITEZA SI SA REMEDIEZ EROAREA DIN COMPUTER CU engin check CARE A APARUT DUPA CE A CAZUT INDICATORUL DE VITEZA
                                sau daca nu stergi eroarea, ti se va stinge singura dupa ce mergi cateva sute de km cu kilometrajul in stare de functionare
                                sigpic

Comment

Working...
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google