verifica starea mufei si a pinilor de la traductorul de viteza (au fost cazuri cand a patruns apa si au oxidat), eventual curata cu un spray de contact. 90% din cazuri de acolo a fost
Defectiune Senzor Viteza
Collapse
X
-
Poftim. Cu mentiunea ca pozele sunt luate de pe alt site.
Comment
-
l-am curatat azi cu spray de contact ( wd 40 ) , sper sa mearga...la mine functiona kilometrajul cand voia , mai ales cand era motorul rece era ok..oricum m-am chinuit vreo juma de ora sa il scot ca nu incapeam..pentru nestiutori, cum am fost si eu , se scoate mufa din capul lui, si apoi se trage ..cu fortza" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
aceiasi problema
salut dragi colegi
aceiasi problema o am si eu......acum aprox 1 luna mi-a cazut in mers vitezometrul. nicio problema pana aici, l-am desfacut, l-am curatat si inainte de a monta senzorul la loc deasupra oring-ului am pus niste silicon auto (cel de culoare rosie) si l-am "indesat" mai bine, la fel si mufa. a mers normal cateva zile si apoi a cazut iar (ar de data asta mai putin), apoi isi revine si culmea acum merge mai mult si cade mai putin nu invers ca inainte. am un prieten care lucreaza in service dacia si mi-a spus ca schimba o gramada de senzori de la vitezometru. becul din bord (check engine) l-am stins la un prieten care m-a rezolvat imediat. tin sa mentionez ca am un logan prestige 1.6 16 v din 2007. daca stiti cum se poate rezolva (asta daca se poate) sa nu fiu nevoit sa dau caruta de bani, pentru ca am auzit ca e destul de scump, va rog sa-mi spuneti si mie. va multumesc"Only God can judge me"
Comment
-
Originally posted by einstein1984 View PostSe rezolva prin inlocuirea senzorului. Sau iti iei un faza 2 care nu mai are senzor si ia semnalul de la ABS.
Comment
Comment