Cum Schimb Setul Motor?!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu cu gura mea mare. Nu puteam sa tac. Asa dau si idei de afaceri ilegale .
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Sigur e o greseala de exprimare, nu cred ca vand aia doar o carcasa de motor.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

CristiLCD: Ai dat o idee buna care trebe fructificata, aloooooo....colegii de la Pitesti!!! , ia repede una bucata motor 1.4 mpi (se accepta si 1.6 mpi)

Comment

nu cu noi ma cu mioveniu e de discutat.....
          ps:oricum naspa treaba cu motoru.....decat sa iei piesele pt el mai bine cumperi unu nou(sh) ca sigur iesi mai ieftin
          low....&.....slow

Comment

si daca tot se pun aia pe furat, sa-i fure dom'le un 16 volti....
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

da 16 volti ) dar de 1.2

Comment

eu zic sa lasam omul sa vada cat ceri macanicosii pe manopera,costul pieselor al vor ucide cu siguranta si apoi sa ai dam o mina de ajutor,cu unde cat si ce motor sa isi ia,in toata povestea ghinionului chiar el insusi e de vina,pai mergi caine sur la vanatoare sa iti cumperi masina si nu tocmesti un mecanicos cu 100-200 lei sa al tii dupa tine sa isi dea si el cu parerea,nu vreau sa par laudaros,dar daca mergeam cu tine nu ti-o mai luai tu tractoleta si oboseala asta de masina dupa care suferi acum,ca sfarsit ti-o spun din toata inima ca sincer imi pare pt ghinionul de care ai parte,sfatul meu si seba stie ca dau sfaturi bune,cauta-ti un motor SH nu neaparat cu cutie,sa ai acte la el(factura) sa al poti omologa la rar si sa iti poti trece seria in carte si talon si succes si sa auzim numa de bine
                P.S. nu uitati ca e o mare diferenta intre a segmenta un motor si al reface,nu al mai refaci tu ca robotii din fabrica ,neam si nici nu o sa iti mai tina la fel de mult ca unul de fabrica intretinut ca mine si ca altii
                sunt multe detalii si acum nu am timp
                uite un motor dupa 3 ani si 7 luni cum arata,ce zici ?
                Attached Files
                Last edited by AGENTUL NYT; 13 September 2009, 10:13.
                sigpic
                Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Arata bine !curatat.(la spalatorie)
                  AC/DC- RIDE ON

Comment

nyt-ule, da' pe dinauntru de ce nu-i faci o poza?
                    in alta ordine de idei, cred ca varianta mai ieftina e sa se puna un motor de pe o dauna totala din dezmembrari...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

@q_acdc - doar presiunea si apa calda solutia e cumparata de mine
                      @seba - sincer nu stiu cum sa fac poza pe acolo ca si acolo e luna,cel putin cat am vazut eu prin gaura pe unde pun uleiul,e bec...si evident ca trebuie unul SH,pai nu auzi rectificare de arbore cotit(vibrochen),pai mai iese ala motor,ciulama de motor o sa fie,nou sau SH,poate are succes si sper sa aibe la ce ghinion a avut sa gaseasca unul aproape nou la bani putini
                      daca da si 1000 euro nu e mult sincer ca al va duce peste piesele,dar eu cred ca gaseste si mai ieftin bine rau de 1000 euro
                      sigpic

Comment

asta seara am fost la intalnirea fulger a loganistilor din bucuresti si am adus in discutie problema ta,la care am fost placut surprins sa aud ca poti gasi la 1500 lei motor cu tot cu cutie si la km foarte putini,asta ar insemna circa 400 euro,eu zic ca merita efortul de a lua un motor SH la banii astia,stii ca are km putini si stii tu cum sa ti-l intretii
                        eu am dat un sfat tu faci ce doresti cu banisorii tai
                        sigpic

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google