Zgomot la plecare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

PAI NORMAL,FORJEAZ-O SI DAI, CA MAMA DRACU CA DOAR ALA A DAT BANI PE EA. eU Il STRANGAM DE GAT. Sa vorbeasca asa cand e vorba de masina lui si de banii lui nu de a altuia. Mor de astia smecheri. Mai ai cite un mic necaz pe str cu masina si trece unu pe linga tine si zice :''Las-o domle ca e doar un pic zgiriata, e tabla se repara''. pai da... ca nu el a dat bani.

Comment

Sa stii ca astia de la Apan de la Braila nu prea stiu meserie.Am avut necazuri cu blocarea acceleratiei(pedala) si de 5 ori masina a fost la ei si degeaba...De fapt ,cred ca Loganul e prea scump pentru problemele care le are.Si cei de la uzina sint sigur ca stiu!Totusi trebuie sa o rezolve intr-un fel problema ta,altfel,dupa ce-i vei informa pe cei de la Pitesti ,ar trebui pus in aplicare planul tau .Nu se poate altfel!Ca idee ,incearca la Bosch Car Service-vezi ei ce zic...

Comment

Azi le-am dus Loganul plocon. Cand ii gata ma suna ei. Nu prea le-am lasat benzina pentru teste dar am uitat in portbagaj un bidonas de polis. Sper sa nu raman fara el. Acum astept sa vad in cat timp e gata si ce are.
        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Rocri acelasi zgomot l-am avut si eu pana am schimbat bieletele antiruliu si bucsele bara stabilizatoare.Acelasi zgomot la plecari de pe loc si la bracare stanga sau dreapta in mers mai ales pe teren denivelat.Bafta

Comment

Zgomotul este pe mijloc. Din masina pare a fi la roti dar din afara se aude clar din mijloc. Totodata zgomotul este groaznic, dupa cum a spus si Dacote-ul "zici ca se rupe masina in doua". Si e un zgomot de parca scapa ceva. Pe denivelat nu are nici o problema. Asa ca nu este de la roti. Plus ca daca erau bieletele antiruliu facea si in alte trepte de viteza. Dar lasa-ti ca aflu eu ce are cand e gata.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Daca e pe mijloc e sigur de la bucsile barei stabilizatoare care trebuie schimbate sau numai gresate cu MOLYKOTE 33.Si da se aud cel mai tare cand esti in treapta 1 sau 2 (vit. mai mica).Bafta.

Comment

Lasa ca vad eu cand e gata. Pana atunci o faza de nu stiam daca sa rad sau sa injur. Joi cand am fost prima data in service mi-au schimbat(de pomana) bratele . Luni le-am dus masina inapoi. Ieri telefon de la service. O domnisoara (doamna) ma intreaba(trec peste introducere): " Am inteles ca joi ati fost cu masina in service-ul nostru pentru o reparatie?"
                "Da" raspund eu.
                Am vrea sa stim daca sunteti multumit de reparatie?
                "Doamna verificati ca v-am adus masina inapoi. Ce crede-ti sunt multumit?"
                Ce sa-i spun ca sunt super multumit? Masina nu e reparata dar am brate noi noute.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Am sunat sa vad in ce stadiu este Loganul. Au primit aprobare de la uzina sa-i schimbe cutia. Asa ca se pare ca o sa am cutie noua. Partea proasta e ca o sa fie gata saptamana viitoare pentru ca nu au cutii de viteze la service.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

E bine. Sa te uiti sa fie JH3, sa nu cumva sa puna JH1 ca s-a mai intamplat.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

deci era din cutie? hmm interesant

sigpic

Comment

f interesant. din cutie? e prima oara cind aud asa ceva. oricum bafta si sa ne tii la curent dupa ce monteaza cutia cea noua. sa ne zici daca mai face. ce as rade sa faca la fel. sa ma chemi sa te ajut cu ceva bataie la ei ca merita. dupa ce platesti o caruta de bani si sta si prin service cine stie cit schimba pe ea ce cred ei ... ma ma ma. sa ne spui cum e. super curios sunt

o fii de la grupul de sateliti(pinioane). sau au uitat sa puna ulei in cutie si s-a dus saraca in 3000 de km. E doar Romania, nu?

Te rog nu mai posta consecutiv, langa postul scris ai butonul Edit (pentru 5 minute), dai click si completezi acolo.;)
                        Last edited by andrei; 10 December 2007, 19:53.

Comment

Originally posted by andrei
                          E bine. Sa te uiti sa fie JH3, sa nu cumva sa puna JH1 ca s-a mai intamplat.
                          Dar ce au aceiasi priza? Si e vre-o diferenta vizuala intre cele 2 cutii. Adica daca ma uit la ea pot sa-mi dau seama care e JH1 si care e Jh3 (asta in cazul in care nu scriu nimic pe hartii). La Peugeot pentru probleme la cutie in garantie am auzit ca schimba masina nu cutia.
                          Last edited by Cristi_LCD; 11 December 2007, 09:37.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Pai la Paugeot cutia face cat jumatate de masina, de aia o schimba cu totul.
                            Si diferenete vizuale intre cele doua nu sunt, doar pe hartii poti sa-ti dai seama ce e.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

GATA. S-a intors LCD-ul acasa. Are cutie noua(JH3 - a fost prima chestie la care m-am uitat) Nu mai trosneste dar nici nu mi-au spus ce a avut. Ori nu stiau ce are(asa mi-au si spus) ori nu au vrut sa spuna. Nu prea am vorbit mult cu ei. Cei de la receptie au spus ca or sa o diagnosticheze la Pitesti. Iar DACOTEC-ul care s-a ocupat de ea mi-a spus ca nu era nici pinionul de atac nici pinioanele planetare. Ca fapt divers la Prisma daca te duci la DACOTECI cu probleme marunte sunt cam aroganti, daca e problema mai mare sunt foarte de treaba si nici nu mai te iau peste picior. A si o intrebare OFF -TOPIC(desi este al meu topicul). Mi s-a resetat Radico CD-ul (cred ) ca nu mai era nici un post prins dupa 10 zile de stat.(eu banui ca de la frig si lipsa de activitate ca nu le-am lasat fata)
                              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

PAI DACA AU SCOS BORNA DE LA BATERIE SE RESETEAZA. Si trebuie sa bagi iar codul in scula de muzica.
                                Ma bucur ca ai rezolvat-o. acum :Sa te bucuri de ea in continuare si Drumuri fara gropi si trasee fara incidente (accidente) iti doresc. SA AUZIM DE BINE.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google