Ce cod? Nu am bagat nici un cod atat ca posturile radio nu mai erau si a trebuit sa le memorez din nou pe fiecare boton. Stii scula mea este low-buget si nu prea le are cu coduri si alte minuni. . Oricum multumesc pentru urari si nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu.
Zgomot la plecare
Collapse
X
-
Baai maimutoii astia mi-au masluit ambreiajul. Iar tine in pod. Ce s-au gandit ei" Asta mai strica o cutie acum cu testele hai sa scapam de el" Si cutia noua agata in a doua. Sper sa-si revina. A si ambreiajul mi-l reglez singur nu ma mai duc la ei ca nu e mare scofala(prima data mi-a fost frica ca au vre-un semn pus)Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by RocriLanga berea lui SoNyKeL de cand i-a venit MCV-ul (SNK-ul)
Originally posted by RocriBaai maimutoii astia mi-au masluit ambreiajul. Iar tine in pod. Ce s-au gandit ei" Asta mai strica o cutie acum cu testele hai sa scapam de el" Si cutia noua agata in a doua. Sper sa-si revina. A si ambreiajul mi-l reglez singur nu ma mai duc la ei ca nu e mare scofala(prima data mi-a fost frica ca au vre-un semn pus)
Comment
-
Si mie una... Sau un butoi, ca nu ma supar.)
Comment
Comment