Probleme Cu Logan Faza 2

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Cu Logan Faza 2

Am un logan faza 2, modelul preferance. Din nefericire am ceva probleme cu masina, in sensul ca in viraje , mai ales pe piatra cubica, se resimt niste batai in volan si se aud trosnituri la roti. La service, prima data , mi-au schimbat caseta de directie, ca mai apoi, tot de la service-urile dacia, mi-au spus ca de fapt, problema asta e o problema generala pe care o au toate modelele faza 2, sau un lot...ca nici ei nu stiu exact. Problema este ca nici dupa un an nu au remediat defectiunea, din acest motiv ma gandesc serios sa-i dau in judecata. Astept cu interes opinia dvs. Vis-a-vis de problema mea.

pai sa-ti schimbe caseta, ce se c*** atat pe ei? vocea clientului, opc, apoi judecata. incearca intai cu vorba buna si pe cat posibil sa-ti dea hartii cum ca nu se schimba, nu e defct de fabricatie, etc. nu mai stiu exact dupa cate chestii ce tin de siguranta vehicolului schimbate in garantie, se schimba masina sau se returneaza banii. mai intreaba si tu, stiu ca se poate.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

mi-au schimbat odata caseta, dar cum am mai spus, dupa 3-4 zile iar a aparut bataia in volan. am contactat diversi dealeari, am facut sesizare si la vocea clientului, apoi adresa scrisa la uzina mioveni. din pacate fara rezultat. neoficial un inginer de la dacia mi-a spus ca modelele astea au arcurile mai rigide si de aia troncane.........si prostii de genu.
      saptamana asta ma duc iar la service, si daca tot fara rezultat o sa-mi indrept ,,actiunea de chemare in garantie'' impotriva vanzatorului si sa vedem ce o iesi.......

Comment

Am si eu un Logan F2 si am aceeiasi problema pe care nu am sesizato de mult timp, nu e foarte deranjanta dar totusi e o problema pe are ar trebui sa o rezolvam pe garantie,astept sa vad ce rezolvi tu si am sa merg si eu...deja am o programare sa imi indrept o usa, ii pun sa rezolve si chestia asta daca tot o duc...succes in problema ta cu cei de la service.
        Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai

Comment

danny, un sfat...daca tot treci pe la service pune-i sa-ti constate defectiunea si sa faca un raport catre uzina, chiar daca o sa pierzi ceva mai mult timp la service. cu cat mai multe sesizari, cu atat mai multe sanse sa ne fie rezolvata problema. pe 03.09.2009 am fost iar la service unde au intocmit din nou alt raport si l-au trimis la Mioveni, la uzina. daca ai cunostinte care au aceeasi problema sa le transmiti sfatul meu. daca nu o sa ne repare defectiunea eu sunt hotarat sa-i dau in judecata, si, daca esti de acord pot sa te reprezint si pe tine in instanta, fara niciun onorariu. am avea sanse sa castigam, crede-ma stiu ce vorbesc. este inacceptabil sa cumperi o masina noua si sa troncane......lasa-mi un nr. de tel si te sun eu. bafta.

Comment

Se continua aici

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google