atunci de ce iti faci probleme? iti pare rau ca nu da pe retur?
Cum Repari Injectoarele De Pe DCI ...
Collapse
X
-
Salut la toata lumea , sunt nou pe aici si vreau sa va explic cateva chestii.
Eu repar injectoare de logan si va sfatuiesc :
1. nu le schimbati in fata blocului pentru ca nu o sa tina , orice impuritate de praf sau scama dauneaza la supapa si se uzeaza prematur.
2. cele din filmuleti sunt niste supape chinezesti si nu tin , si de la alea se aude cum bate injectorul . (acele pocnituri) bataia de injector se mai aude cand injectorul este decalibrat.
3. aveti grija cand le montati inapoi ca suruburile alea care vin in chiuloase trebuiesc stanse cu bun simtz! cel mai bine cu o cheie dinamometrica ,
4. saibele alea din capul injectorului trebuiesc decalite
si tot asa mai departe.
Nu vreau sa fac reclama prin acest mesaj , supapele le gasiti pe okazii si pe tot netul .
Cautati supape originale !
Si in final Spor la treaba !
Comment
-
Duze Logan
Originally posted by bogdan614 View Posteu am schimbat 8 la loganul meu si are doar 26000...am cumparat prima data 4 noi pe la 20000 si la 24 s-au dus si alea..apoi am cumparat 4 supape de retur euro 4 la 230 lei bucata...acum merge brici si parca are si un pic de vana...
Spune-mi si mie, te rog, de unde ai cumparat duzele de retur ca vreau sa cumpar si eu
Mersi
Comment
-
Originally posted by kelo View PostSalut la toata lumea , sunt nou pe aici si vreau sa va explic cateva chestii.
Eu repar injectoare de logan si va sfatuiesc :
1. nu le schimbati in fata blocului pentru ca nu o sa tina , orice impuritate de praf sau scama dauneaza la supapa si se uzeaza prematur.
2. cele din filmuleti sunt niste supape chinezesti si nu tin , si de la alea se aude cum bate injectorul . (acele pocnituri) bataia de injector se mai aude cand injectorul este decalibrat.
3. aveti grija cand le montati inapoi ca suruburile alea care vin in chiuloase trebuiesc stanse cu bun simtz! cel mai bine cu o cheie dinamometrica ,
4. saibele alea din capul injectorului trebuiesc decalite
si tot asa mai departe.
Nu vreau sa fac reclama prin acest mesaj , supapele le gasiti pe okazii si pe tot netul .
Cautati supape originale !
Si in final Spor la treaba !
ps tin sa spun ca eu le am schimbat in fata blocului duze cu 612 la urma spalat injector dupa demontare si montat si am 3000 de km pana acum si sunt multumit dar cu 800 de ron nu cu 1600 cum se percepe
Comment
-
Originally posted by adicata2003 View PostAm vazut ca pe net au aparut de vanzare aceste kituri. Are cineva idee, daca un singur kit ce costa in jur de 200 lei este necesar pentru repararea tuturor injectoarelor sau trebuiesc 4 kituri de reparatie pentru cele 4 injectoare.
Comment
Comment