aaa ..... HELP !!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

1st of all ... srry de intarziere ...
    2nd : am fost la service ... mi-au schimbat franele cu doar 250 RON ). cik franele trebuiau schimbate la 60 000 Km, eu schimbandu-le la 22 000 km )) ... cik din cauza condusului sportiv :P :-" (nu recunosc nimik) :-" ... oricum una peste alta le-am vazut si eu pe alea vechi si tin sa va spun ca erau zob.
    mi-au facut baietii comanda la bord si a venit ieri. mi l-am schimbat azi. nu se mai aude nici un tacanit nimik DD ... me happy

singura chestie pe care trebuie sa o mai fac e s-o spal ))
    in a big town ya' nuthin' unless ya' part of somethin' bigga' than ya' ...

Comment

Cred ca esti singurul constantean happy de service-ul de la voi. Orisicum dac tu esti fericit si noi suntem fericiti(eu cel putin da).
      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Deci am zis eu bine ca era zornaitul de la turometru...
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Problema de scirtiit la frinarile usoare se datoreaza faptului ca in placutele de frana s-au amprentat particule dure(piericele ,fire de nisip,etc)Acele particule ajung in partea superioara a placutei (din cauza baltilor sau a rulajului pe drumuri cu noroi)si din cauza frecarii dintre disc si ele apare acel scirtiit Nu prea ai ce le face,doar sale cureti cu o perie de sirma (atunci o sa vezi ca pe partea placutei care freaca pe disc sunt acele particule dure) dar dupa prima balta cu nisip poate apare din nou. La lel si in viraje zgomotul care apare (Strict scirtit de placute!) se datoreaza faptului ca la bracarea fuzetei furtunul de frina opune o usoara rezistenta si etrierul (el fiind normal liber) apropie placuta pe disc.Nu este vorba de frecare ca si in cazul unei franari, dar e deajuns sa apara acel scirtiit .
          Cu tabloul de bord s-au mai intimplat cazuri si pentru o diagnoza exacta puteti debransa cei doi conectori din spate.
          Cu ventilaturul habitaclu poate fi poveste lunga ,posibil sa fi prins ceva mai tare ( la mine am gasit crenguta) Si daca nu a deteriorat paletii la turbina sigur a dezechilibrat ceva pe acolo -si motorasul se poate demonta relativ usor di spatele cutiei de acte.
          Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !

Comment

si la mine mai scartaie franele, insa nu tot timpul... cred ca e sigur de la mizerie, umezeala... pt ca atunci cand e uscat, nu se mai aude nimic. insa ce vreau sa spun; am vazut acum ceva timp un land rover, sau ceva de genul asta, imens, super fain, nou, si scartaia la franare ca trenul in gara, deci m-am linistit cu loganul meu!
            1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

Comment

La orice masina poate sa scartaie franele, fie de la mizerie fie de la granulatia prea mare a placutei.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Astia la care va scartzai franele am cea mai buna solutie de a scapa de scartaiala .))
                Ungeti discurile cu vaselina)))))))))))) si nu mai scartaie .
                Glemeam sper sa nu procedeze nimeni asa

Comment

Originally posted by Rocri View Post
                  Cred ca esti singurul constantean happy de service-ul de la voi. Orisicum dac tu esti fericit si noi suntem fericiti(eu cel putin da).
                  ms ... nu am fost la alte service-uri in afara de cel de la dacia si cel de la daewoo si tzin sa-ti spun ca baietzii de la logan sunt chiar finutzi in comparatie cu cei de la daewoo... se vede putina calitate in servicii.

Originally posted by andrei View Post
                  Deci am zis eu bine ca era zornaitul de la turometru...
                  dap ai avut dreptate ;) ... mi-au mai zis baietzii de acolo ca din cauza zornaitului aluia e posibil ca in timp sa-mi deregleze si celelalte indicatii de pe bord ...
                  Last edited by andrei; 19 January 2008, 12:59.
                  in a big town ya' nuthin' unless ya' part of somethin' bigga' than ya' ...

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google