Probleme Aeroterma Si Ac

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dacă ai ceva gen frunză ( cum am avut eu de-mi trepida tot bordul la treapta 4) o aruncă aeroterma până la urmă în locaşul filtrului. Şi gata. Şi dacă vrei să-ţi pui filtru de polen(ceea ce-ţi recomand şi o poţi face singur) uită-te bine pe net că sunt nişte filmuleţe foarte bune.

Comment

Dupa putina forja pe treapta a 4 a a ventilatorului zgomotul a disparut.Cel mai probabil am avut o mizerie ceva intre elicele motorasului. :d
      Ma gandeam sa imi pun si filtru de polen...o sa ma chinui vara viitoare sa decupez partea aceea din plastic si dupaia montez filtrul,ca nu strica.
      Limba noastra'i o comoara, in adancuri infundata..
      My ride

Comment

filtrul de polen vine intre ventilator si radiatorul de incalzire asa ca oricum frunzele vor intra in voie ca si pana acum chiar daca pui filtru . Dar filtrul tot il recomand montat
        Pain brings out the truth in us all...
        ...how much truth can you stand?

Comment

Da filtrul de polen te scapă de foarte mult praf în habitaclu dar ca să nu mai intre nimic la ventilator trebuie pus ceva gen filtru de hotă pe gura de admisie aer în aerotermă sau sită sub grilele de plastic.Şi dacă nu mă înşel crististreulea are un tutorial cu montarea unui filtru special care se montează sub grilele de plastic de la ştergătoare. Eu am căutat da nu am găsit. Tutorial montare filtru sub capotă 2, la Logan
          Last edited by Iuga; 6 December 2010, 22:36.

Comment

Nu stiu care e treaba cu aeroterma mea,dar daca o tin mai mult timp pe treapta a 4 a incepe sa miroasa a incins,a ars as putea spune.De la ce sa fie oare?
            My ride

Comment

de la prafu care sa adunat pe calorifer

Comment

Si cum pot sa curat eu prafu ala?
                Filtru de polen nu am..nu prea vreau sa ma gandesc ce o fi acolo.
                My ride

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google