Azi cand am ajuns acasa , ca de obicei la parcare am vrut sa dau cu spatele , mentionez ca strada e intr-o mica panta deci trebuie sa urc putin cu spatele. In timpul debreieri si dupa se aude un scartait ciudat si puternic ceva ca si cum ai scartaie cu creta pe tabla dar foarte repede ca sa zic asa... am scos-o pe liber am m-ai incercat de 2-3ori la fel m-am dus in fata pe drum drept acolo cand dadeam cu spatele nu facea tot timpu dar daca piscam putin frana de mana(adica o puneam putin in sarcina) imediat se auzea...
Am mai testat putin zgomotu pare ca se aude fix sub schimbator , ca zona , sau cel putin asa pare. Ce naibi are ? E sambata service nema , si sincer imi e frica sa circul...
Masina e un mcv 1.6 16v din 2007 cu aproximativ 42.000km
Ca sa fiu si mai explicit cu zgomotul e ca zgomotul acela care se aude la masinile vechi cu distributia uzata doar ca la mine se aude doar la plecarea de pe loc cu spatele...
Am mai testat putin zgomotu pare ca se aude fix sub schimbator , ca zona , sau cel putin asa pare. Ce naibi are ? E sambata service nema , si sincer imi e frica sa circul...
Masina e un mcv 1.6 16v din 2007 cu aproximativ 42.000km
Ca sa fiu si mai explicit cu zgomotul e ca zgomotul acela care se aude la masinile vechi cu distributia uzata doar ca la mine se aude doar la plecarea de pe loc cu spatele...
Comment