Pocnet La Franare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pocnet La Franare

Salut tuturor,

Am un Logan Preferance 2008 pe care l-am cumparat recent. Din pacate dupa achizitie mi-am dat seama ca masina a fost lovita in fata (cel putin) si da stiu, trebuia verificata inainte de a da banul, dar ce sa ii faci parea chiar ok. Am dus-o la un service autorizat si am schimbat simering si amortizor dreapta dupa care mi s-a spus ca ar trebui sa fie ok.

La o franare mai puternica aud un pocnet destul de puternic din zona motorului dar nu intotdeauna. Are idee cineva ce ar putea fi? Multumesc

vezi sa nu fie vreun surub de la scut destrans, de la etrieri ...etc etc etc
    Daca nu e , vezi capetii de bara sau bratele ...apoi suportii motor respectiv cutie...
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Eu as da vina pe suruburile de la etrieri, slabite. Cam asa se manifesta si la mine .
      , sunt cu ochii pe voi !
      :thumbsup:

Comment

Multumesc pt raspunsuri, tin la curent daca aflu problema ;)

Comment

uite aici ce cauze ar putea fi http://www.loganclub.ro/forum/zgomot...a-t6357p2.html spor la gasit cauza
          sigpic
          Poate pentru lume ești o singură personă,dar
          pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google