Sa pun pe cineva sa traga de maneta si sa ascult acolo daca bazaie ? la asta nu m-am gandit... Acum e tarziu o sa incerc maine sa vad daca bazaie motorasul...sa se fi ars asa din senin ?
cum se pot desfunda stropitorile de parbriz?
Collapse
X
-
Originally posted by bGy View PostBaieti am si eu o problema, deci sprituitoarea mea mergea de minune, pana cand am ramas fara lichid, am stat asa cred ca vreo 3 sapt (greseala mea) ... azi am pus lichid de parbriz, nu mai merge sprituitoarea...
Am desfacut de sub capota furtunasul acela, nu ajunge lichidul nici macar acolo la jumate...
Ce ar putea fi ?Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Inainte de toate vezi care e problema cu motorasul. Poate sa fie o mufa iesita, un fir intrerupt sau chiar sa se fi ars motorasul...
Nene Iancule, eu nu inteleg legatura dintre pompa si faptul ca a ramas pe uscat. Poti, te rog, sa detaliezi?sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Pompa e constituita din doua pinioane(asemeni pompei de ulei); ma gandesc ca poate s-au blocat, lipit.
Mai bine incerci sa-i torni pe absorbtie niste apa si dupa aceea sa o alimentezi.Last edited by IancuMIC; 28 October 2012, 21:50.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by vitriol View PostNene Iancule, eu nu inteleg legatura dintre pompa si faptul ca a ramas pe uscat. Poti, te rog, sa detaliezi?
tata a ars o asa la Loganul lui
Comment
-
eu am renuntat sa le desfund. le schimb direct
Comment
-
La Auto Center Iasi diuzele costa 5 lei / bucata , se schimba foarte usor, deschizi capota , scoti furtunul de apa care intra in diuza si cu ajutorul unui patent sau surubelnite apesi pe aripioarele diuzei impingad-o spre exterior.Nu dureaza mai mult de 5 minute inlocuirea lor.
Comment
-
la colegul axscu diuzele normale sunt 6 lei setul. la pretul asta nu stiu daca se merita desfundate alea vechi ...mai degraba schimbate. eu mi-am pus de lodgy ca au jet tip perdea si mi-am montat pe furtunul principal si un filtru mic de benzina sper sa ajute si sa nu se mai infunde.
Comment
-
Nu prea merg mult timp nici dupa ce le desfunzi. Si eu stau cu acul in torpedou si mai gadil la ele cand nu-mi place mie cum stropeste. De obicei le schimb o data de doua ori pe an ca nu costa mult, dar am decis sa ii montez cat de curand un filtru si sa mai scap de griji.
Comment
Comment