mi s-au infundat 2 din cele 4 stropitori(una pe fiecare parte) si am incercat cu un ac subtire dar dar nu le-am putut desfunda. voi ati patit asa? cum ati procedat?
cum se pot desfunda stropitorile de parbriz?
Collapse
X
-
Se dusfunda cu firul de la o perie de sarma dar in timp ce altcineva iti apasa pe maneta pentru a avea presiune sau uita-te cu atentie sa nu ai cumva furtunul spart ,crapat si sa nu piarda presiunea si toata apa prin interiorul motorului"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
-
Scoti furtunul din fiecare duza si incerci cu acul pe spate adica prin capota sa le desfunzi.
Comment
-
putin offtopic... cu furtunasele dintr-un cauciuc care imbatraneste imediat ce e de facut? stiti cumva de unde se pot lua niste furtunase mai bune?
Pe cele originale le-am tot scurtat, pana acum, cand nu mai am ce scurta, si tot crapate sunt si sare apa si prin motor . Ma gandeam sa pun furtune de la perfuzii, dar nu stiu cat de bun e si materialul acela.
MersiDon't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
Aceeasi problema am avut-o si eu,ce rahat de material o fi asta de crapa mereu,nu stiu?La fiecare capat de furtunas i-am pus un fel de scotch de aluminiu,nu stiu cum sa-i zic,adus din Anglia.Il foloseau aia sa izoleze tzevi de incalzire parca,s-ar putea sa se gaseasca si pe la noi.De atunci nu am mai avut probleme,si a trecut ceva timp.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
@golanu: Ori te duci la un magazin de piese auto si iei niste furtunase de Dacie, ori iei niste furtun foarte subtire de acvariu de la Bricostore/Praktiker/Hornbach.
Comment
-
@andrei: Multam, am sa trag o fuga sa vad ce gasesc
@D-FENS: am mai vazut si eu la unii ca au facut asa, nu stiu daca era acelasi material, si au zis ca tine, voi vedea, daca nu gasesc un furtunas bun, cred ca aceeasi solutie am sa o aplic si eu.Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
Originally posted by bciprian82 View Postmi s-au infundat 2 din cele 4 stropitori(una pe fiecare parte) si am incercat cu un ac subtire dar dar nu le-am putut desfunda. Voi ati patit asa? Cum ati procedat?
Comment
-
Apropo de furunasele care imbatranesc repede. Am un amic care a folosit furtunas de combustibil, dealea din cauciuc imbracate in maerial textil. Se gasesc pe la magazinele de piese straine, si este la metru . De atunci nu a mai avut probleme.
Scuze de off-topic!, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
Comment