cum se pot desfunda stropitorile de parbriz?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cum se pot desfunda stropitorile de parbriz?

mi s-au infundat 2 din cele 4 stropitori(una pe fiecare parte) si am incercat cu un ac subtire dar dar nu le-am putut desfunda. voi ati patit asa? cum ati procedat?

Se dusfunda cu firul de la o perie de sarma dar in timp ce altcineva iti apasa pe maneta pentru a avea presiune sau uita-te cu atentie sa nu ai cumva furtunul spart ,crapat si sa nu piarda presiunea si toata apa prin interiorul motorului
    "cromul este placerea mea"
    "cui nu-i place , valea"

Comment

Scoti furtunul din fiecare duza si incerci cu acul pe spate adica prin capota sa le desfunzi.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu le mai desfundam si cu pompa de umflat rotile,pt cine mai are asa ceva la Logan dupa ce in prealabil vedeam ca nu tine cu sarmulita de la peria de sarma.
        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

putin offtopic... cu furtunasele dintr-un cauciuc care imbatraneste imediat ce e de facut? stiti cumva de unde se pot lua niste furtunase mai bune?
          Pe cele originale le-am tot scurtat, pana acum, cand nu mai am ce scurta, si tot crapate sunt si sare apa si prin motor . Ma gandeam sa pun furtune de la perfuzii, dar nu stiu cat de bun e si materialul acela.
          Mersi
          Don't touch! Never ever steal
          Unless you're in for the kill

Comment

Aceeasi problema am avut-o si eu,ce rahat de material o fi asta de crapa mereu,nu stiu?La fiecare capat de furtunas i-am pus un fel de scotch de aluminiu,nu stiu cum sa-i zic,adus din Anglia.Il foloseau aia sa izoleze tzevi de incalzire parca,s-ar putea sa se gaseasca si pe la noi.De atunci nu am mai avut probleme,si a trecut ceva timp.
            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

@golanu: Ori te duci la un magazin de piese auto si iei niste furtunase de Dacie, ori iei niste furtun foarte subtire de acvariu de la Bricostore/Praktiker/Hornbach.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

@andrei: Multam, am sa trag o fuga sa vad ce gasesc
                @D-FENS: am mai vazut si eu la unii ca au facut asa, nu stiu daca era acelasi material, si au zis ca tine, voi vedea, daca nu gasesc un furtunas bun, cred ca aceeasi solutie am sa o aplic si eu.
                Don't touch! Never ever steal
                Unless you're in for the kill

Comment

Originally posted by bciprian82 View Post
                  mi s-au infundat 2 din cele 4 stropitori(una pe fiecare parte) si am incercat cu un ac subtire dar dar nu le-am putut desfunda. Voi ati patit asa? Cum ati procedat?
                  Eu mi-am montat stropitori de Passat, acelea care stropesc gen perdea de apa si merg beton.

Comment

Si eu leam scimbat ca nu am reusit sa le desfund nici cum ...
                    Degeaba gandesti daca esti prost!

Comment

Eu am reusit sa le desfund cu o seringa cu apa si un ac, desfacand inainte furtunasele de sub capota.

Comment

Apropo de furunasele care imbatranesc repede. Am un amic care a folosit furtunas de combustibil, dealea din cauciuc imbracate in maerial textil. Se gasesc pe la magazinele de piese straine, si este la metru . De atunci nu a mai avut probleme.
                        Scuze de off-topic!
                        , sunt cu ochii pe voi !
                        :thumbsup:

Comment

La mine stropitorul din dreapta(cum stau la volan) imi stropeste in colt. Adica aiurea. Se poate regla?
                          sigpic

Comment

Da misti cu ac stopitorul in ce directie doresti.

Comment

Se pot regla...Practic pe unde este apa este o bila...Iei un ac si misti stanga/dreapta/jos/sus pana nimeresti pozitia perfecta.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google