D'oh... Asa am facut si la dacia veche, dar nu mi-a trecut prin cap. Oricum !
cum se pot desfunda stropitorile de parbriz?
Collapse
X
-
In loc de furtunasele originale se poate folosi cu succes furtunul de aer pentru acvariu (de silicon).
Duzele se pot desfunda dandu-le jos de pe capota, duse in casa si suflate cu putere pe ambele sensuri si in ultima instanta (depuneri de piatra, etc) se lasa intr-un vas cu produse concentrate de eliminare a depunerilor. Eu asa am reusit.
Comment
-
Scuze de intarzierea raspunsului in primul rand.
Scoti futunul din duze, apoi vei observa ca pe interiorul capotei duzele au 4 "aripioare" de plastic. Le pliezi cu ajutorul unui cleste-papagal, pe rand. E de ajuns sa iasa putin fiecare pereche de aripioare, dupa aceea e usor. Eu nu am avut in acel moment decat niste surubelnite la indemana si m-am chinuit cu o surubelnita plata.
Maine dimineata le dau jos (trebuie sa le desfund si eu iar) si voi face niste poze mai concludente. OK?
Comment
-
Duzele noi au un pret mult supraestimat. Acum 1 an si ceva mi s-a dat un pret de 30 ron bucata. Pierdusem una prin iarba cand am vrut sa le pun la loc si cand am auzit.... 2 ore am cautat pana am gasit-o.
Se pot inlocui cu orice duze care au sistem asemanator de prindere pe capota. Trebuie doar sa cauti. Mai este un topic dedicat schimbarii duzelor, dar nu reusesc sa-l gasesc acum.
Comment
Comment