Pana nu le dai jos nu merge nici cu mama litei.multumesc daniel,ma chinui de cateva luni bune sa ma lumineze cineva!
cum se pot desfunda stropitorile de parbriz?
Collapse
X
-
domnilor, va rog sa va abtineti. Fara jigniri pe viitor. Va luati "premiu" daca nu terminati. Va rog nu va comportati ca la 15 ani...Mersi de intelegere.
Last edited by valeriuciprian; 1 May 2009, 08:06.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
@ngrazvan: Prestul unei duze e de 5 euro.
Comment
-
Originally posted by valivoda View PostEu mi-am montat stropitori de Passat, acelea care stropesc gen perdea de apa si merg beton.
Sau daca a montat cineva altflel de stropitori (de la alte modele de masini) rog sa dea detalii, eventual poze.It's nice to be important but it's more important to be nice!
Comment
-
Bun, si cu ce ajuta asta?
Comment
-
Pai cred ca numai daca are cineva montate alte neamuri de stropitori putema afla daca ajuta sau nu. Ma refer daca se infunda la fel de des sau se deregleaza fara sa le atingi.
Asteptam impresii de la cineva care a facut deja aceasta miscare. Eu, personal, am vreo 2-3 ace (bolduri) in masina infipte in tapiteria de langa parasolar pe care le folosesc destul de des pentru astfel de operatiuni de reglat sau desfundat stropitori.It's nice to be important but it's more important to be nice!
Comment
-
Baieti am si eu o problema, deci sprituitoarea mea mergea de minune, pana cand am ramas fara lichid, am stat asa cred ca vreo 3 sapt (greseala mea) ... azi am pus lichid de parbriz, nu mai merge sprituitoarea...
Am desfacut de sub capota furtunasul acela, nu ajunge lichidul nici macar acolo la jumate...
Ce ar putea fi ?sigpic
Comment
Comment