Problema Vitezometru

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Vitezometru

Salutare tututor!

Astazi mi-am schimbat casetofonul, si, desi citisem in manual cu instructiuni de folosire sa decuplez borna negativa de la baterie, nu am facut asta. Dupa ce am terminat de instalat casetofonul, am luat masina sa dau o tura si ... SURPRIZA... vitezometrul meu nu mai indica nimic. Am verificat siguranta si nu e arsa.

Ce credeti ca trebuie sa fac? Sa dau jos casetofonul ? Credeti ca e posibil sa isi revina ? sau sa ma duc cu masina la service?

Multumesc anticipat tuturor celor care imi vor raspunde
    Plecat departe

Daca era in garantie acum nu mai este. La mufa din spatele casetofonului (pe care probabil ai taiat-o ca nu se potrivea cu asta nou) era intr-unul dintre pini o pereche de fire (verzi parca). Daca la mufa noua ai conectat numai unul sau nici unul dintre ele, nu ai facut bine. Vezi daca le mai gasesti, si conecteaza-le intre ele, chiar daca le unesti sau nu si cu pinul corespunzator din mufa ta noua.
    Este firul care aduce semnal despre viteza catre bord, si pe drum da din acest semnal si casetofonului (sunt unele modele destepte care dau singure volumul mai tare cand o calci - tocmai pe baza semnalului de la firul asta verde).
    Multa bafta, si sa ne zici si noua ce si cum ti-a iesit.

Comment

exact, firul verde..s-a mai discutat problema si asta e rezolvarea, deci inchidem topicul. mersi
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google