[ZGOM]Zgomot in usa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Buna, si mie imi zdrangane ceva prin portiera stanga, insa cand ploua afara sau e masina uda nu se mai aude, cred ca o sa dau si eu fata de portiera intr-o zi jos sa vad ce e pe acolo
    kiss 1.6 mpi

Comment

De la macaraua geamului nu poate fi sigur, daca zici ca nu se aude tot timpul.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Bine, dar atunci ce ar putea fi? De ce imi face numai cand e cald afara?In rest nu am probleme cu ea, doar ca ma streseaza uneori zgomotul
        kiss 1.6 mpi

Comment

Posibil sa fie de la sistemul de inchidere. Oricum, ia niste burete si pune in usa cand o desfaci, in locurile unde se vede ca se loveste ceva.

Comment

salut!

Aceeasi problema o am si eu.Am un peferance 1,4 de 3 luni ,am facut doar 1500 km...si zdranganitul din portiere ma scoate din minti.Am inteles ca in portiere ar fi un fel de "table"de protectie in caz de impact lateral....si acelea ar zdrangani...cel mai probabil in week-end o sa dau o fata de usa jos sa vad ce e acolo....va anunt ce am gasit...
            Bafta!

Comment

Ok merci mult, o sa vad cand am timp si o desfac sa vad care-i treaba
              kiss 1.6 mpi

Comment

Daca nu poti rezolva tu,acasa si la service te iau cu texte ca toate fac asa, atunci poti freca usa de un stalp si ti-o schimba cu totul(daca ai casco). si a mea suna ca dracu pana am frecat din greseala un stalp si atunci s-a rezolvat problema

Comment

Din ce am observat eu 90 la sunete din zgomotele din usa vin din mecanismul de inchidere al usii.Am facut teste cu ea fara fata de usa,fara geam ,fara macara...Am rugat un prieten sa conduca si eu am bagat capul pe acolo si de acolo venea.Am devenit expert in desfacererea fetelor de unsa pana am descoprit ce facea zgomotul asta.Trbuie gresat mecanismul bine atata tot.
                  EX : + =

Comment

Si eu am o problema asemanatoare, un zgomot in usa stanga in apropierea stalpului, iar o matusa care si-a luat loganul cu o saptamana inaintea mea are aceiasi problema numai ca la usa dreapta, ea a fost la service cu ea de 2 ori si nimic, i-au desfacut inclusiv centura de siguranta din stalp, nimic
                    Deci nu umblati pana mai aveti garantie
                    Afost cineva la service si a rezolvat proglema(nu de unul singur)?

Comment

Toate problemele au o rezolvare, numai ca depinde de service. Asa ca schimba service-ul si o sa o rezolve.

Comment

Eu zic ca este o problema din boltul de la usa , cel de pe stalp
                        ia desfal si bagai niste vasilina sa vezi daca mai face zgomot

Comment

si la mine se aude un zgomot in usa,este de la macara,sunt proaste rau,

mi-am schimbat macaraua de la usa stanga fata si nu s-a mai auzit vreo 20000km,dar acum a luat-o de la capat
                          Last edited by vasy_alecu; 1 June 2009, 22:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Aceiasi problema o am si eu la usa din dreapta,mi se slabeste surubul cu torx de 40.

Comment

Salut!

Zgomotele ciudate din usi au o rezolvare foarte simpla. Nu desfacut, nu strans mai tare, nu uns, nu umblat la macara.

Cand se inchide usa unui Logan, aceasta se agata de acel surub prins in stalpii masinii ca sa se incuie. Acel surub este acoperit de un manson de plastic.
                              Cand acel manson se uzeaza, usa incepe sa joace pe acel surub si vibreaza, iar virbatiile produse fac ca tot ce e in usa sa vibreze, deaceea e si senzatia ca e de la macara.

Acest fenomen se intampla datorita drumurilor de o calitate excelenta din Romania.

Rezolvarile sunt urmatoarele:
                              - provizorie: desfaceti surubul si intoarceti invers acel manson. Va mai tine asa cativa KM dar tot va trebui sa il schimbati;
                              - cea mai proasta: cumparati un nou manson de la dealer (32 lei bucata) si, fiind de aceeasi calitate proasta, se va strica la fel de repede;
                              - cea mai buna (pe care am aplicat-o si eu): am schimbat acel manson cu unul dintr-un plastic mai rezistent(?? mi s-a zis ca e din teflon) facut de un strungar. (Defapt am schimbat toate cele 4 mansoane)

Mansonul este un pic mai mare decat cel original, asa ca usa se inchide mai fix, insa nu in mod deranjant.
                              De cand l-am schimbat, e o placere sa mergi cu loganul pe drumurile noastre proaste, caci nu se mai aude niciun zgomot strain.

BTW, mansoanele le-am schimbat la service Dacia. Le-am cumparat cu 15 lei bucata de la un angajat de la service. Tot el mi le-a si montat, in mai putin de 5 minute.

Nu fac bisnita, insa daca este cineva interesat de asa ceva sa imi dea un PM, poate ii fac rost (tot la 15 lei/buc). Le aduc personal in Bucuresti.

Atasez aici cateva imagini cu piesele despre care vorbesc.
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

Si eu aceiasi problema am usa pe dreapta fata scartie zici ca e vioara..a inceput sa scartie dupa vreo 50.000 km dar maine sper sa o rezolv..am de gand sa schimb acel manson sa vad ce se intampla daca nu este de acolo atunci voi incerca si fata de usa sa vedem..am auzit ca solutia ieftina ar fii sa pui banda izolier pe acele cuie dar nu se stie cat va tine..voi ce parere aveti ???
                                Pentru orice realizare , primul pas este curajul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google