Huruit Si Bataie In Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Huruit Si Bataie In Fata

Problema este ca atunci cand rulez pe un asfalt mai zgronturos apare la roata dreapta fata un huruit si atunci cand trec peste crapaturi din asfalt sau acele pete de asfalt apare si o bataie .un sunet infundat.precizez tocmai am schimbat capetele de bara.As vrea cateva sfaturi.
    Multumesc.

Verifica si bieletele antiruliu cele de la capetele barei de torsiune.Cauciucul de pe ele , dintre brat si bara de torsiune e deformat, acolo e surubul de metal peste metalul de la bara si se aude un zgomot infundat mai ales cand treci peste o gropita. Verifica. Mai vorbim.......

My Car

Comment

ms am sa verific,mai vb

Comment

Verifica si rulmentii,multa lume ii scapa din vedere.

Comment

am fost la service azi si bieletele sunt varza si bucsele de la bara de torsiune.ma duc maine sa le schimb si poate scap de zgomotele astea.gold8xspeed tu ai avut probleme k mine????????

bieletele antiruliu
          Last edited by yonut_carnu; 30 September 2009, 21:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Bataia probabil vreo bucsa ceva (poate fi si amortizorul), huruiala 80 % rulmentul. Eu am avut pe stanga la 100.000 huruiala cand luam viteza de parca decola avionul, nici n-am stat pe ganduri si am schimbat rulmentul si gata, liniste.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google